Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Kezdenétek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kezdenétek olyan férfival aki csak a hétvégén ér rátok?

Figyelt kérdés
Ausztriában dolgozik és csak péntek estétől, vasárnap délutánig érne rátok? Ez milyen kapcsolat így? Vagy nektek mennyi lenne az igényetek?
2016. jún. 1. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen,még jobb is. Hét közben én is dolgozom,szóval nem probléma.21/L
2016. jún. 1. 19:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Párommal eleinte csak hétvégente találkoztunk. Ez nyilván nem jó így a végtelenségig, mikor már komoly a kapcsolat, de vannak ettől rosszabb körülmények közötti távkapcsolatok is. Szóval ez nem lenne akadály, hogy csak hétvégente lehet személyes találkozás, hét közben meg lehet beszélgetni telefonon vagy neten is.
2016. jún. 1. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát, nekem kevés lenne lehet. Nem szoktam lógni senki nyakán, de jó összebújni hétköznap is. :)
2016. jún. 1. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Erre mondta Kohn Grünnek, hogy jobb 50%-ban benne lenni egy jó üzletben, mint 100%-kal egy rosszban.
2016. jún. 1. 20:13
 5/5 A kérdező kommentje:
#4 ez jó!! :D
2016. jún. 2. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!