Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, kezdenetek olyan ferfival, aki evekig szextarskereson ismerkedett es talalkozott onnan nokkel?
úgy jön ide a téma, h manapság mindenhol kúrnak mint a nyulak, nem kell azt hinni egy szextárskeresőről, h ráírsz vkire, és máris megdughatod. :D Ha ezt hiszed, akkor hol élsz te?? Voltál már ilyenen egyáltalán? Próbáld ki, h ffiként regelsz egy ilyenre, és mikor jön össze egy tali, nem szex!! csak egy tali. :D
Selejtesek járnak oda, ezen meg bef**tam, oda az megy, aki k. jól néz ki fiúk közül, és neki se jön össze a szex. :D Csajok meg kik járnak oda? Vagy fizetősök, vagy szórakozni vágyók. Jaa, h fiatal csaj, aki nem szórakozna ilyen oldalon, arról ne is álmodjon senki. Talán 40 éves kor felett vannak nők, akik már végső elkeseredésükben oda is regelnek, mert nem érnek rá elmenni társaságba, és neten gyorsan szerezni akarnak, NEM szexpartnert többnyire!!!, hanem társat maguk mellé!
Akinek dugni akar csak fiúk közül és van esze az nem megy ilyen oldalra, mert, ha van csaj, akkor is úgy be kell nyalni neki csontig, h legyen egyáltalán tali, h csak csuda. :D A szex pedig egy mission impossible sztem. :D
A diszkó pedig, ha nem írtam volna úgy jön ide, h oda mennek azok, akik csak dugni akarnak főleg, meg kocsmába, és persze ezt könnyen akarják kivitelezni, legalábbis milliószor könnyebben.
Ez a ffi, aki a kérdésben szerepel pedig nem tudom, h hogy csinálta, h nőKKEL talizott, de emelem kalapom, sokkal keményebb dió az, mint hinné sok ember sztem. :) Kivéve, ha anyakomplexusos vki, meg kisgyerekekre bukó nőt talál, amihez nekem nem volt kedvem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!