Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki itt ismerkedett és párkapcsolat lett a dologból?
Figyelt kérdés
Sok ismerkedős kérdésről jutott eszembe.
De nem hiszem, ha van is nem sok ilyen ember(ek) lehet, mert a gyk nem egy ismerkedős oldal. Arra vannak kifejezetten ismerkedős oldalak is.
2013. júl. 13. 20:46
1/8 anonim válasza:
vannak, én már olvastam itt többről is
2/8 anonim válasza:
Pedig van, én ismerek ilyet :) És igazából én elég félős vagyok netes oldalakon ismerkedni vagy bármit is megadni magamról, de már nem vetem el teljesen, hogy akikkel itt beszélgetek,közülük esetleg valakivel kialakul valami.
3/8 anonim válasza:
Nekem éppen alakul valami, és az a legszebb, hogy egy városban is elélünk ;)
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor tévedtem bocsi :)
Csakhát az oldal színvonala hát...
Sok az értelmetlen válasz és megy rendesen a lehurrogás. De akkor vannak komoly emberek is az oldalon ennek örölük
2013. júl. 13. 20:55
5/8 anonim válasza:
Itt ismerkedtem meg a barátommal :) más témával kapcsolatban írt rám privátban, jól elbeszélgettünk, majd napról napra többet beszélgettünk személyesebb témákról is és 1 hónappal később találkoztunk :)
8/8 anonim válasza:
Ismerkedni ismerkedtem itt, pedig nem ezzel a szándékkal vagyok itt. Kapcsolat sajnos nem lett a dologból a távolság miatt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!