Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex nélküli párkapcsolat létezik?
Figyelt kérdés
Csókolózás, simogatás van csak aktus nincs egyáltalán. Ilyen működhet.
És nem barátságra gondolok.
2013. júl. 1. 14:51
1/11 anonim válasza:
Senki nem akarja, hogy ez így működjön. A szex jó!
2/11 anonim válasza:
Ha egyik fél sem vágyik kicsit sem a szexre, akkor igen.
3/11 anonim válasza:
de olyan nincs h egyik fél sem vágyik rá.....
4/11 A kérdező kommentje:
Tehát mondjuk egyáltalán nincs aktus, nincs behatolás, hanem más szexuális módokon elégítik ki egymást.
2013. júl. 1. 14:57
5/11 anonim válasza:
Akkor viszont vágynak rá, így szerintem előbb vagy utóbb, legalább az egyik fél vágyni fog a behatolásra. El sem bírok ilyen kapcsolatot képzelni, ahol minden van, csak konkrét aktus nem. Mire jó ez?
7/11 A kérdező kommentje:
Vaginális behatolás nem történik mondjuk köztük a kapcsolat során, csak gyermeknemzési céllal történik aktus a partnerek között, és a kölcsönös örömszerzésre pedig más szexuális technikákat alkalmaznak.
2013. júl. 1. 15:00
8/11 A kérdező kommentje:
Nem.
2013. júl. 1. 15:02
9/11 Akszidentális Errőr válasza:
Én ismerek egy ilyen párt. 18L / 19F. 1 éve vannak együtt és sosem nyúltak egymáshoz, mert a fiú szerint házasság előtt bűn. A lány nem így gondolkodik, viszont ő egyelőre nem vágyik a szexre, szóval neki megfelel. Csókon kívül semmi testiség nem volt köztük.
Szóval van ilyen, de az én szememben ez mégis inkább csak egy barátság, amiben csók is van.
10/11 anonim válasza:
Először az aszexuálisokra gondoltam (ami igenis létezik és normális!), viszont ők sehogy sem elégítik ki egymást. Persze ilyen is létezhet, de aki vágyik a kielégülésre az már általában végigmegy a dolgon! Esetleg olyat tudnék elképezelni, hogy valamelyiknek valami lelki vagy testi baja van amiért nem szexelnek rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!