Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan párkapcsolat, ahol sosincs vita?
Hát, létezhet. Végül is ha mindketten játsszák a tökéletest, meg ha már gyakorlatilag felrobbannak se fognak dühöngeni, és nincs önálló véleményük.. akkor simán.
Amíg végül meg nem hallnak agyvérzésben a sok stressztől.
Hát igen, ha megtudják beszélni meg stb stb. DE attól viták még előfordulhatnak, ez természetes dolog, napi stressz akármi miatt.
Nem kell ha már tényleg felrobbansz magadba fojtani, mert jaj én olyan úriember/hölgy vagyok hogy nem üvöltözöm a párommal. Aztán miután mindenki ki vitázta magát jöhet egy jó kibékülés :3 mm.
Nekem az apám konkrétan agyvérzésben halt meg, pont a stressz miatt. Igaz azért nem mondhatnám hogy hü de magában tartotta, de a lényeg hogy stressz amit ez is okozhat.
Létezik! Velem :)
5 év alatt egy vita volt igaz amiatt lett a szakítás. Néha egy-egy sértődés amikor pár napig nem beszéltünk de akkor sem vitáztunk, bármi gond volt megtudtuk beszélni. 2 értelmes ember között nem kellenek viták..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!