Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit kezdenétek egy olyan férfival, aki óvszerben képtelen elélvezni?
talán pszichológus segítene rajtad
tuti nem tudat alatt van valami ...
# 3: Gumi nélkül tökéletesen működik a szex, maximális az élvezet. Csak ugye sok nő nem hajlandó gumi nélkül szexelni... ezért érdekel a nők hozzáállása.
Ezek szerint ez csak a férfi problémája, neki kell megoldania egyedül? A nőre nem számíthat, nem hajlandó kompromisszumot kötni annak érdekében, hogy a társának is élvezetes legyen a szex?
Én is így voltam vele.
Aztán egyszer muszáj volt hasznáni, és az addig próbált lifestile helyett a durexet húztuk fel, és lehet h mert kiéhezett is voltam, vagy főleg mert e a durexnek az 55 mm esét használtuk sikerült! És miért érdekes az 55? Mert ablife és egyes durecek csak 52 milisek. Lehet , 3 mm is elég, h elszorítsa az élvezetet
Bármit.
Ugyanis ha együtt vagyok egy fiúval már 1,5-2 hónapja, akkor mindig elkezdek fogamzásgátlót szedni.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!