Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nők, mit kezdenétek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit kezdenétek egy olyan férfival, aki óvszerben képtelen elélvezni?

Figyelt kérdés
Sokféle óvszert kipróbált már, és egyikben sem volt ejakulációja. A szex működik, akár órákig képes az aktusra, de csak minimális az élvezet, és egyáltalán nem tud gumiban elmenni (még soha nem sikerült). Óvszer nélkül tökéletesen élvezi, és akár többször is elmegy egymás után.

2015. okt. 5. 15:29
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

# 19: Az óvszer sem 100%-os! Aki ennyire fél a terhességtől, az ne szexeljen, az az egyetlen tökéletesen biztonságos módszer!

Ahogy írtam, nekem egy komoly, stabil kapcsolatban nem okozna gondot, ha jönne a baba a védekezés ellenére.

2015. okt. 5. 16:35
 22/36 anonim ***** válasza:
Ha megfelelően használod az óvszert, akkor 100%-os.
2015. okt. 5. 16:36
 23/36 A kérdező kommentje:

# 22: Ha megfelelően használod a pesszáriumot (spermiciddel), az is 100%-os. A hibaszázalék általában a nem megfelelő használatból fakad.

Mindenesetre úgy tűnik, kedves 73%-os, hogy neked a férfi élvezete egyáltalán nem fontos. Tudod, ha én szeretek valakit, akkor ŐT akarom érezni, nem egy darab gumit. Lehet, hogy lelki oka van nálam, hogy nem tudok elmenni gumiban, de én erre inkább büszke vagyok, és inkább olyan partnerrel vagyok, akinek szintén fontos, hogy ENGEM érezzen. Lehet, hogy tényleg pszichés oka van, de valahogy nem is akarok ebben változni, ugyanis nem a gumit akarom élvezni, hanem a szerelmem testét, az egyesülés élményét.

Ilyen önző, szűklátókörű nővel amúgy sem tudnék mit kezdeni, hogy mindenre csak kifogásokat keres. Ha te egy komoly kapcsolatban a nemi betegségektől rettegsz, akkor őszintén sajnállak. Én szeretnék a társamban megbízni, ő is megbízhat bennem, és idővel majd szeretnék gyereket is vállalni, úgyhogy számomra az nem kifogás, hogy mi van, ha teherbe esik. Idővel úgyis azt szeretnénk majd elérni, és ha előbb jön a tervezettnél, az sem gond! Ha valakit szeretek, akkor nem olyan félelmetes a gyerekvállalás kérdése.

2015. okt. 5. 16:45
 24/36 anonim ***** válasza:
48%
Nem, nem rettegek a nemi betegségektől. Csak a partneremnek van annyi esze, hogy felhúzza a gumit, ő el tud menni benne. Szedtem bogyót is egy ideig, azt mondta semmi különbséget nem érzett, neki nem beteg az agya, mint a tied.
2015. okt. 5. 16:46
 25/36 anonim ***** válasza:

az h megkérdezted az egy dolog :-D

esetleg kezelted magad ...

nem szült nőnek nem tesznek fel spirált,

a hormonális szintén okozhat galibát,

pesszárium kevésbé véd mint a gumi és sok esetben macerás a felhelyezése, pláne ha éppen rátok tör a nemi vágy,

fog.gátló - szintén nem jó a nőnek és elég egy picike baj és már nem is véd

mondj még egy eszközt módszert ami egyszerre véd a terhességtől és a nemi úton történő fertőzésektől is

2015. okt. 5. 16:55
 26/36 A kérdező kommentje:
# 24: Megértem a párod, ilyen nőbe én se dugnám közvetlenül a farkam.
2015. okt. 5. 16:58
 27/36 A kérdező kommentje:

# 25: Ahogy írtam, egy tartós, stabil kapcsolatban a nemi betegségektől nem félek és a páromnak sem kell félnie. Monogám vagyok. Ha már tartani kell a nemi betegségektől, az régen rossz!

A pesszárium felhelyezése nem több idő, mint az óvszert felvenni (ez tapasztalat), úgyhogy a spontaneitást nem gátolja. Sőt, a pesszáriumot már órákkal az aktus előtt fel lehet helyezni, és akkor meg sem kell állni előjáték közben. Guminál ezt nem lehet megcsinálni, ott mindig pont a legnagyobb izgalmi állapotban kell megállni! A hivatalos statisztikák szerint a pesszárium biztonságosabb, mint az óvszer, vagyis arányaiban több nő esik teherbe óvszerhasználat mellett, mint ahányan pesszáriummal. Szóval az csak kifogás, hogy nem elég biztonságos, mert ez nem igaz!

Ismétlem, lehet, hogy pszichés problémák vannak velem, de szerintem azokkal is, akik egy stabil kapcsolatban a nemi betegségektől félnek! Én egyszerűen szeretem érezni a partnerem. Lehet, hogy ez pszichés probléma, de én ebben nem szeretnék változni.

2015. okt. 5. 17:08
 28/36 anonim ***** válasza:

aham szal tegyem fel és vagy lesz szex vagy nem ?

:-DDD

azért írtam h mi van akkor ha spontán rátör h most egy gyorsmenetet akartok levágni

ha azt nem lehet mellette - lévén előkészület

és attól mert monogám vagy még nem biztos h a nő akar gyereket rögtön pár hónap után

szal hess a dilidokihoz

2015. okt. 5. 17:30
 29/36 anonim ***** válasza:

hpv - simán elkaphatod szexuális aktus nélkül is

gomba- szintén

nemi herpesz - szintén

ezeket még a lappangási időben is fertőznek ...

2015. okt. 5. 17:31
 30/36 A kérdező kommentje:

Tessék, nőgyógyász írja a gumiról:

"Nem tartozik a tartósan alkalmazandó biztonságos módszerek közé, és inkább a ritkán nemi életet élőknek ajánlott egyéb módszerekkel kiegészítve."

[link]

2015. okt. 5. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!