Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit kezdenétek egy olyan férfival, aki óvszerben képtelen elélvezni?
pontosan azért kell neked dilidoki mert csak a gumi "akadályoz" meg benne ...
valamilyen gát van benne ami miatt nem megy, szal vagy szexuálpszichológus vagy sima
ja még annyi h maszturbálj gumiba :-)
én ezt javasolnám a pasimnak ...
én nem szedhetek hormonális szereket ...
# 16: Kérdeztem már pszichológust erről, és szerinte van ilyen. Teljesen természetes, hogy egy férfi a NŐT akarja érezni és nem a gumit, főleg azok után, hogy volt már benne része.
Senki nem várja el a hormonális védekezést, de ott van például a pesszárium kompromisszumos megoldásként, a nők mégis elzárkóznak tőle. Pedig sokkal biztonságosabb, mint a gumi.
Azt sem értem, hogy volt olyan nő, aki elzárkózott az óvszertől, mégis azt mesélte, hogy amikor egyszer kiszakadt szeretkezés közben a gumi, akkor rohant esemény utáni tablettáért, ami egy lórúgásnyi hormon. Akkor nem zavarta, hogy hormonokkal kell tömnie magát, egyszerre vette be több évnyi fogamzásgátlónyi mennyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!