Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nők, mit kezdenétek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit kezdenétek egy olyan férfival, aki óvszerben képtelen elélvezni?

Figyelt kérdés
Sokféle óvszert kipróbált már, és egyikben sem volt ejakulációja. A szex működik, akár órákig képes az aktusra, de csak minimális az élvezet, és egyáltalán nem tud gumiban elmenni (még soha nem sikerült). Óvszer nélkül tökéletesen élvezi, és akár többször is elmegy egymás után.

2015. okt. 5. 15:29
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
# 10: Ez biztató. Sajnos nem minden nő így áll ehhez, a többség ragaszkodik a gumihoz. Én megértem azt is, ha valaki nem akar tablettát szedni, de más módszerek is léteznek és arra sem nyitottak!
2015. okt. 5. 16:06
 12/36 anonim ***** válasza:
52%
Értsd meg azt is, ha nem jön be a más módszer, ő szüli meg a gyereket, vagy kapartatja ki...
2015. okt. 5. 16:07
 13/36 A kérdező kommentje:
# 12: Az óvszer sem nyújt 100%-os védelmet. Például volt nő, aki pesszáriumot használt, azt mondta, az sokkal biztonságosabb, mint az óvszer. (Utánanézett hivatalos helyeken.) Mégis azt látom, hogy a nők többsége csak a gumiban hisz. Szerintem nem is a terhességtől tartanak, mert akkor keresnének valami biztonságos hormonmentes megoldást, hanem a spermától undorodnak.
2015. okt. 5. 16:17
 14/36 A kérdező kommentje:
# 12: Egy stabil kapcsolatban pedig előbb-utóbb úgyis felmerül a közös gyermekvállalás, nem?
2015. okt. 5. 16:18
 15/36 anonim ***** válasza:
És a nemi betegségek???
2015. okt. 5. 16:19
 16/36 anonim ***** válasza:

pontosan azért kell neked dilidoki mert csak a gumi "akadályoz" meg benne ...

valamilyen gát van benne ami miatt nem megy, szal vagy szexuálpszichológus vagy sima

ja még annyi h maszturbálj gumiba :-)

én ezt javasolnám a pasimnak ...

én nem szedhetek hormonális szereket ...

2015. okt. 5. 16:20
 17/36 A kérdező kommentje:
# 15: Egy stabil, monogám kapcsolatban ennek nem kellene felmerülnie! El lehet menni szűrésre a gumi elhagyása előtt, utána pedig hűségesnek maradni. Nálam ez fel sem merül egy komoly kapcsolatban!
2015. okt. 5. 16:23
 18/36 A kérdező kommentje:

# 16: Kérdeztem már pszichológust erről, és szerinte van ilyen. Teljesen természetes, hogy egy férfi a NŐT akarja érezni és nem a gumit, főleg azok után, hogy volt már benne része.

Senki nem várja el a hormonális védekezést, de ott van például a pesszárium kompromisszumos megoldásként, a nők mégis elzárkóznak tőle. Pedig sokkal biztonságosabb, mint a gumi.

Azt sem értem, hogy volt olyan nő, aki elzárkózott az óvszertől, mégis azt mesélte, hogy amikor egyszer kiszakadt szeretkezés közben a gumi, akkor rohant esemény utáni tablettáért, ami egy lórúgásnyi hormon. Akkor nem zavarta, hogy hormonokkal kell tömnie magát, egyszerre vette be több évnyi fogamzásgátlónyi mennyiséget.

2015. okt. 5. 16:27
 19/36 anonim ***** válasza:
Van jó pár pesszárium baba :D az nem egy nagy biztonságos módszer.
2015. okt. 5. 16:27
 20/36 anonim ***** válasza:
49%
Ugyanúgy van, lyukas óvszer baba, s nem egy tabletta melletti baba, szóval ez nem jo ok!
2015. okt. 5. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!