Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nők, mit kezdenétek egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit kezdenétek egy olyan férfival, aki óvszerben képtelen elélvezni?

Figyelt kérdés
Sokféle óvszert kipróbált már, és egyikben sem volt ejakulációja. A szex működik, akár órákig képes az aktusra, de csak minimális az élvezet, és egyáltalán nem tud gumiban elmenni (még soha nem sikerült). Óvszer nélkül tökéletesen élvezi, és akár többször is elmegy egymás után.

2015. okt. 5. 15:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

A védekezés kettő emberre tartozik. Tök mindegy, hogy más mit csinálna, az a lényeg, hogy a jelenlegi pároddal meg tudd oldani a helyzetet. Ha nem vagytok képesek olyan megoldást találni, ami mindkettőtöknek megfelel, akkor nem passzoltok össze és kész.

Én pl. nem sok mindent tudnék kezdeni egy olyan partnerrel, mint te. Alapvetően nincs baj a kompromisszumkészségemmel, de sajnos nekem meg a többi normális védekezési módszer nem vált be. Hormonos egészségügyi ok miatt nem jön szóba (se tabi, se gyűrű, se implantátum, se injekció), a spermicid kegyetlen módon csípett, a pesszáriummal (pontosabban lea contraceptivummal) pedig nincsen jó tapasztalatom. Spirál azért nem jön szóba, mert még nem szültem.

De szerencsére a páromnak nincsen problémája az óvszerrel, meg most már az sem lenne gond, ha véletlen összejönne a gyerkőc, így a megszakítás is szóba jön.

2015. okt. 5. 17:34
 32/36 A kérdező kommentje:

# 29: De ha aktus nélkül is elkapható, akkor az óvszer sem véd ellene, nem?

Egyre inkább az a meggyőződésem, hogy nekem nincs is szükségem olyan nőre, aki ennyire elzárkózik a gumitól. Nekem meg ez a gondolkodás beteges... Aki ennyire képtelen együttérezni a társával és csak a saját szempontjait hajtogatja, és a férfi problémáját nem tekinti a sajátjának is, azzal nem tudnék mit kezdeni. Érdekes módon volt olyan párom, akinek fontos volt, hogy mindketten maximálisan élvezzük a szexet és ezért hajlandó volt kompromisszumot kötni. Megértette, hogy én szeretném ŐT érezni és keresett mindkettőnk számára megfelelő megoldást. Nem vártam el, hogy tablettát szedjen, nem is volt rá szükség, mivel a pesszárium tökéletes védelmet biztosított. Megjegyzem, hüvelygombával ő is küzdött, de akkor is, amikor gumiztunk!

Szerintem mindenki jobban jár, ha olyan partnert keres, akivel megegyeznek az igényeik a szexben. Mivel szerencsére vannak olyan nők, akik nem ragaszkodnak ennyire az óvszerhez, és csak ahhoz, ezért nem hiszem, hogy nekem kellene változnom. Inkább olyan partnert keresek, akivel képes vagyok élvezni a szexet. Most már kezdem érteni, hogy miért nem élvezem olyannal, aki csak gumiban hajlandó szexelni... és nem a gumi okozza, hanem a nő személyisége!

2015. okt. 5. 17:43
 33/36 anonim ***** válasza:
igy jártál
2015. okt. 5. 18:37
 34/36 anonim ***** válasza:
75%

Az óvszerben teljesen élvezhető a szex. Az, hogy egyes férfiak nem élvezik benne, az az adott férfinak a "hibája". És általában pszichésen keresendő a probléma. Az ilyenek tudat alatt teljes mértékben elutasítják a gumit, bemagyarázzák a saját agyukba, hogy gumiban élvezhetetlen a szex és mivel az élvezet, az izgalom először az agyban játszódik le, így ők képtelenek óvszerben elélvezni, vagy csak nagyon nehezen.

Nálam egy ilyen pasi eleve nem kéne, ugyanis két dologban bízom védekezés szempontjából 100 százalékosan, egyik a fog. gátló, a másik meg az óvszer. Semmi másban nem bízom. És mivel bár korábban nem volt gondom soha a fog. gátlóval, viszont az utóbbi időben sajnos fel kellett hagynom a szedéssel, ugyanis egyértelműen az miatt lett egy csomó egészségügyi problémám, így a párommal az egyetlen védekezési mód az óvszer. És ha nem ő lenne a párom, akkor is az óvszer lenne. Tehát ha utamba akadna egy olyan pasi, akinek nem megy gumiban, akkor nem kéne a pasi, ennyi.

2015. okt. 5. 20:16
 35/36 anonim ***** válasza:
Amikor már közel van,akkor vegye le az óvszert,és ráélvezhet a hasamra.
2015. okt. 6. 07:44
 36/36 anonim ***** válasza:
52%

Csak hogy felvázoljam a helyzetet női szempontból, ugyanis a páromnak ugyanez volt a problémája. Első év: távkapcsolat, ezért óvszert használtunk (havi két-három random nap miatt nem vagyok hajlandó hormonokat szedni), amiben ő nem tud elmenni. Ez nem akadálya annak, hogy számos más módon örömet szerezzek neki, és ő is élvezze a szexet. Ezt követően két év fogamzásgátló, most pedig másfél éve meddőségi problémák. Ami egy kicsit nagyobb baj annál, ha egy pasinak kényelmetlen óvszerben a szex. Nekem meg az kényelmetlen, hogy a gyógyszereim beállítása alatt egy hónapig hánytam, és hogy minden reggel 'romantikusan' magamévá teszem a hőmérőt.

A Pearl-index alapján a két legbiztonságosabb módszer az óvszer és a tabletta, minden más mellett jóval nagyobb az esély a terhességre. Hosszú távú párkapcsolatban esetleg szóba jöhetnek a kevésbé biztonságos megoldások is, de ha most jössz össze egy nővel, akkor annak teljesen jogos elvárása, hogy a szex során ne szedjen össze semmi kínosat. És bocsi, de bemondásra nem hisszük el senkinek, hogy ő oké. Meg azt sem, hogy monogám. (Ugyanez egyébként oda-vissza működik, egészséges életösztönnel ellátott férfi ugyanilyen okból követeli meg a nőtől, hogy gumit használjanak.)

Ugyanakkor abszolút igazad van abban, hogy meg kell oldani a helyzetet, ha a pasi nem megy el gumiban, ehhez pedig szükség van a nő aktív közreműködésére.

Végső megállapítás: nem az a probléma, hogy a nők ragaszkodnak annyira az óvszerhez, és nem nyitottak más megoldásra. A probléma az, hogy te ragaszkodsz hozzá annyira, hogy a nőben menj el csupaszon, és nem vagy nyitott más megoldásokra. Sokkal könnyebb ám megoldani azokat a problémákat, amik benned vannak, mert azokra van ráhatásod. Ha a problémát a nőben próbálod megtalálni, akkor a mindenki számára legkönnyebb megoldása a helyzetnek az lesz, hogy a nő dob téged, és keres olyan partnert, aki nem benne látja a problémát.

2015. okt. 18. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!