Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverom 20 évesen szűz még. Ez a lányoknak inponál vagy lenézőek ez ügyben?
Figyelt kérdés
2017. jan. 10. 20:59
11/19 A kérdező kommentje:
Hát jó de inkább mint hogy mindenkinek oda adja magát. Főlleg olyan nőknek mint a clubbokban vannak. Ki tudja hányan mennek át rajta a wc-ben egy este alatt.
2017. jan. 10. 21:35
12/19 A kérdező kommentje:
Mondjuk én is nagyrészt 2-3 éve már csak recskázom.
2017. jan. 10. 21:56
13/19 anonim válasza:
Tobbre becsulom azt az embert/ferfit, aki inkabb kivarja, mig elerkezik az ideje, mint hogy szegyenli, hogy szuz es ezert mindenfele novel osszefekszik hogy meno legyen.
14/19 A kérdező kommentje:
Szal nincs ebben szégyelni valója modtam neki én is. Senki nem nézi le ezért úgy sem. Nem egy olyan embert ismerek aki 17-19 évesen veszítették el a szűzességet de úgy hogy 2-3 éve ugyan azzal a lányal van együtt. Szóval többet vannak együtt az ilyenek átlagosan mint akik össze fetrengtek 14 évesen mindenkivel.
2017. jan. 10. 22:08
15/19 anonim válasza:
Véletlenül nem rólad van inkább szó? Egyébként nekem iponál, hogy tartja is valamire a szexulitást és nem dug össze-vissza. Ez érték a mai világban. Egy normális lányt szerintem semmiképp nem zavar, max érékeli. Ha meg a lányt zavarja, akkor ott kell hagyni faképnél, mert egy nyomorék, felületes ribi.
16/19 anonim válasza:
Sok mindentől függ, a nőtől is, meg attól hogy a haverod hogy éli ezt meg. Ha szégyelli vagy feszeng miatta akkor az a nő szemében valószínűleg nem lesz vonzó.
17/19 anonim válasza:
Miért számítana, amikor egy kapcsolatban eljut odáig, hogy szex, max. akkor elmondja. Tán még meg is hatódik tőle a lány. Vagy majd az is kiderül, hogy a lány is szűz, és dupla öröm.
18/19 anonim válasza:
Valószínűleg nem azért nem dug össze-vissza, mert olyan erkölcsös, hanem mert nem tud. Vicces, mikor néha az erkölcs bajnokainak állítanak itt be szűz srácokat, mintha egy férfi számára alapesetben "r.bancokkal" dugni egy buliban olyan könnyű lenne. :D
Egyébként ha normális a srác, nem sajnáltatja magát vagy negatív, akkor nem hiszem, hogy zavarná a nőket, főleg ha nem köti az orrukra a dolgot. A homlokára nincs ráírva, hogy szűz, én pl. emlékszem, szűzként sokszor ezerszer felszabadultabb és közvetlenebb, illetve határozottabb voltam bulikban, csajozás közben, mint sok nem szűz srác. Soha fel sem merült a nőkben ennek a lehetősége és nem is kérdeztek rá. Ha viccelődve elmondtam, akkor csak nevettek rajta, hogy "ja, persze".
19/19 Dickmann Sándor válasza:
Akinek számít annak imponál. Akinek meg nem azzal úgy sem fog összejönni. De szerintem inkább az a kérdés miért szűz még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!