Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haverom 20 évesen szűz még. Ez a lányoknak inponál vagy lenézőek ez ügyben?
Figyelt kérdés
2017. jan. 10. 20:59
1/19 anonim válasza:
Hát persze, hogy imponál nekik, hisz kinek ne imponálna, hogy egy csajnak sem kellett idáig.
2/19 A kérdező kommentje:
Ez most lenéző dolog?
2017. jan. 10. 21:02
3/19 anonim válasza:
Nyilván nem fogja egyik sem a szemedbe mondani hogy kínos viszont dugni onnantól kezdve nem fognak veled kivéve ha valami perverzió nála hogy szűz gyerekkel csinálja
4/19 anonim válasza:
Semleges,nem ezen mulik nalam egy kapcsolat.
5/19 anonim válasza:
keresse meg azt a lányt aki emiatt nem nézi le, ergo az értelmesebbik részét :D
6/19 A kérdező kommentje:
Ezt mondtam én is neki inkább legyél szűz 20 évesen mint egy olyan lánnyal legyél elsőnek akivel a dugatyún kívűl semmi nem lesz. Inkább mint hogy egy férfi "prosti" legyen.
2017. jan. 10. 21:23
7/19 anonim válasza:
Ahj nemar. Nekm imponalna, hogy nem adta magat oda egy random libanak sem, hanem var arra az egy lanyra aki megerdemli. Szerintem ez egy olyan dologra utal, ami miatt nem egy kanos idiotanak neznem, hanem egy ertelmes ferfinak. Ha meg esetldg nem jokepu? Na es? Az ertelmes lanyok nem arra mennek, hogy strigulak legyenek. Szoval uzenem neki, hogy ne adja magat egy olyannak, akinek csak erre kell, mert egyszer jonni fog egy lany, aki ezt nagyra fogja ertekelni.
8/19 A kérdező kommentje:
Az sel normális aki 13 évesen szexel. Meg 16 évesen terhesre van b..szva.
2017. jan. 10. 21:24
9/19 A kérdező kommentje:
Igez ezt mondtam én is neki legalább nem egy k..ro gépnek fogják nézni aki minden csajnak berakja aki az utcán megy vele szemben el.
2017. jan. 10. 21:27
10/19 anonim válasza:
nem, de ha így indít egy srác, akkor az elég wtf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!