Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tudok tenni? Nem érzem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni? Nem érzem jónak a szexet, elmenni sem tudtam soha, mert utálom ezt a "szerepet". L

Figyelt kérdés

Évről évre egyre jobban érzem azt, hogy nem akarok nő lenni, nem akarok ebben a "szerepben" lenni. Mégis igényli a testem a szexet. De egyszerűen képtelen vagyok rá! Páromat kielégítem kézzel és szájjal rendesen, de amellett, hogy megérti a problémám, szeretne mást is, ahogy én is. Ha lehet úgy fogalmazni, csak testileg tenne velem jót a szex vagy az egyéb intimitás, lelkileg csak jobban összetörné - mert minden egyes alkalommal szembesítene a ténnyel, hogy melyik "oldalon" vagyok kénytelen lenni, amit én nem akarok...

Remélem, sikerült érthetően megfogalmaznom a problémám.

2017. jan. 4. 17:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A lányokat szereted? Felcsatolhatóval férfit? én csináltam, nem rossz. :) Pontosan mi a "rossz" neked a behatolásban? Egyébként nőies nő vagy? Más téren szeretsz nő lenni?

Ez egy kb 2 órás beszélgetés lenne, ahhoz hogy tanácsot tudjak adni... hülyeséget nem akarok írni.

N.

2017. jan. 4. 17:56
 12/18 A kérdező kommentje:

Nem véletlenül van a heteroszexualitás témakörben a kérdésem, csakis a férfiakat szeretem, a nőktől undorodom (magam is ide tartozom, önmagamhoz se tudok nyúlni évek óta). Való életben is férfiasabb vagyok, csak férfi ruhákat hordok. Egyedül a középhosszú hajam és az alacsonyságom árulja el női mivoltom.

Egyébként #11-es: ha gondolod, beszélgethetünk.

2017. jan. 4. 18:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom elég lelkis dolog ez nálad....
2017. jan. 4. 18:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Értelek, írj nyugodtan. Hátha tudok tanácsot adni. Ismerek egy olyan lányt aki fiúnak született és nőként él. Már kb 2-3 éve hormonokat is szed, cicije is nőtt. :) Nem műtét, ösztrogén és a progeszteron. Én megértelek, nem lehet könnyű. Írj ha szeretnél. :)
2017. jan. 4. 18:08
 15/18 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

Én a határozottabb, férfiasabb nőket szeretem, de én se tudnék a saját nememhez vonzódni. Olyan nő nem igazán van, aki egy feminínebb belsővel rendelkező férfit keresne, mint én.

2017. jan. 4. 18:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Èn átèrzem ezt a dolgot,mondjuk èn a lányokat szeretem:)

De ènis a fiús dolgokat szeretem,ruhába is..ing minden ilyen.. ès szemèlyisègileg is ilyen vagyok:D Nem könnyű.

Bár az èn helyzetem szerintem kicsivel egyszerűbb, meg lányoknál èn vagyok a domináns fèl.

/L

2017. jan. 4. 18:23
 17/18 anonim ***** válasza:
ismerős :)
2017. jan. 4. 19:14
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy lannyal kene kiprobalnod. Ott te lehetsz a "ferfi".
2017. jan. 4. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!