Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen sehogy sem tudok elmenni, mit csináljak? L
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, kb fél éve feküdtem le először a barátommal, én szűz voltam.
Pettingelünk sokszor, de még úgy sem tudtam elmenni, csikló úton sem. Most már kezdem magam elég rosszul érezni, lehet, hogy velem van a baj, és nekem sosem lesz jó? Félek, hogy az lesz a vége, hogy egy idő után így már nem is fogom akarni.
2016. dec. 31. 14:15
1/6 anonim válasza:
Magadnak szoktad csinálni? Úgy sikerül? Ha nem, mindenképp kísérletezz hogy kellőképp megismerd önmagad.
2/6 RRR válasza:
masztinál megy???
ha igen,akkor tudod mi ne ok
segíts be magadnak bátran szex közben
lehet szégyellsz magadon valamit,,nem mered elengedni magad
sötétben,félhomályban se megy??
3/6 anonim válasza:
Egyedül el tudsz menni? Ha nyalnak?
4/6 A kérdező kommentje:
Egyedül igen, de akkor is nehezen. Ha nyalnak, akkor sem.
2016. dec. 31. 14:40
5/6 anonim válasza:
Szerintem masztizz sokat, fedezd fel a testedet, a nők fejleszthetik az orgazmus készségüket.
A párod előtt is el tudsz menni ha magadnak csinálod?
Fontos lenne ezt vele is megbeszélni, és mondani neki hogy nem ő a hibás, és együtt megtalálni a megoldást.
6/6 anonim válasza:
vagy nem a megfelelő ember van melletted, ez is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!