Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi létemre nem tudok elmenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi létemre nem tudok elmenni?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel nagyon szeretjük egymást, egy hete elhatároztuk, hogy meglesz az első. Én nem tudtam elmenni, ő meg kétszer is egymás után. Megpróbáltuk ma újra, ő újra el tudott menni, én megint nem. Milyen oka lehet ennek? Menjek orvoshoz?
2016. dec. 12. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is úgy volt, hogy magamnak kell kiverni, mert másképp nem ment... Közben rájöttem, hogy ellazulás kell főleg, de az is sokat segít, ha közben ő segít és csókolgat stb...

Amúgy nem baj, ha nem tudsz elmenni szerintem... mármint neki ez végülis jó. Bár volt olyan barátnőm, aki kudarc élménynek vette, mert előző pasija kb a semmitől elsült, de engem meg nem tudott kielégíteni... mármint ő úgy érezte, hogy nem tud. Hiába mondtam, hogy ez nálam másképpen van... Kudarc élménynek élte meg.

Más barátnőm meg simán elfogadta és megértette, hogy nekem nehezebb elmenni.

2016. dec. 12. 20:05
 2/4 anonim válasza:
51%
Az én párom se tudott elmenni legelőször. Együtt volt nekünk az első. És több alkalom után ment csak el.. Ez szerintem elfogadható. Az elején még nem tudják a férfiak annyira élvezni. És valószínűleg nem tudjátok még a "taktikáját" és hogy mi a legjobb a párodnak. Ne csüggedj egy pár alkalom után menni fog. Csak ne feszülj rá.
2016. dec. 12. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:
58%

Dehogy menj orvoshoz, nyugodj le!

Elég valószínű, hogy azért nem mentél el, mert túlzottan izgultál, valamint az is rátehetett, hogy más volt az inger, mint a megszokott (recska). Legyél türelmes és lazíts. :)

2016. dec. 12. 20:27
 4/4 anonim válasza:
Ne aggódj, nem egyedi probléma, nekem az első 3 sikertelen volt. Igazából gumi felvétel után már nem úgy éreztem, stressz is ott van és még a fáradtság is rossz hatással van rá. Meg kell találni azt a pózt és azt a gondolatot ami közben a legjobban beindulsz és türelmesen, ellazulva élvezni az aktust.
2018. aug. 21. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!