Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni? Nem érzem jónak a szexet, elmenni sem tudtam soha, mert utálom ezt a "szerepet". L
Évről évre egyre jobban érzem azt, hogy nem akarok nő lenni, nem akarok ebben a "szerepben" lenni. Mégis igényli a testem a szexet. De egyszerűen képtelen vagyok rá! Páromat kielégítem kézzel és szájjal rendesen, de amellett, hogy megérti a problémám, szeretne mást is, ahogy én is. Ha lehet úgy fogalmazni, csak testileg tenne velem jót a szex vagy az egyéb intimitás, lelkileg csak jobban összetörné - mert minden egyes alkalommal szembesítene a ténnyel, hogy melyik "oldalon" vagyok kénytelen lenni, amit én nem akarok...
Remélem, sikerült érthetően megfogalmaznom a problémám.
szerintem rosszak a tapasztalataid és nem mered kikomunikálni.
vagy tényleg erre célzol mint amit a második írt?
Olyanra nem gondolsz, hogy átvennéd a domináns szerepet néha a szexben?
Nem hiszem, hogy arra vágynál, hogy péniszed legyen, én sem tudom elképzelni hogy milyen lenne ha vaginám lenne.
De el tudom képzelni, hogy milyen lenne, ha nem én lennék az, aki irányítja a dolgokat, és csak kikötözve, léteznék, miközben a partnerem azt művel velem, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!