Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti lefeküdnétek a barátnőtök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lefeküdnétek a barátnőtök apjával?

Figyelt kérdés

Barátnőm apja elvált 43 éves izmos testalkatú nagyon sármos pasi. Mivel barátnőmmel egy suliba járunk és együtt is tanulunk így sokat vagyunk náluk.Mindig ábrándozok az apjával milyen lehet az ágyba.Szoktam rá vetni pár kacér pillantást és néha látom , hogy nézi a fenekem vagy egészbe engem és nagyon bejön.

Hogy vegyem rá , hogy az ágyába vigyen? 20L

2016. dec. 20. 21:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kizart...
2016. dec. 20. 22:27
 12/16 anonim ***** válasza:
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh (sóhaj)
2016. dec. 20. 22:41
 13/16 anonim ***** válasza:
Beteg vagy.
2016. dec. 20. 23:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Te vagy az Margit? A lanyomat elkuldom sorert holnap este, akkor gyere es megtudod , hogy a ven kecske is megnyalja a sot.....de azert zuhanyozz elotte :)
2016. dec. 20. 23:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Az a kulcs, hogy meg kell értetned vele, hogy mi van. mert nem fog arra gondolni magától, hogy ez tényleg mehet. Szóval valami kockázatot kell vállalnod, ami áttolj az egészet egy más mederbe, ő ezt szerintem nem fogja megtenni.
2016. dec. 20. 23:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha kettesben maradsz vele, pl kérdezd meg tőle, hogy neki milyen korosztályú nők tetszenek. Téma kezdésnek nem rossz. S persze azt is kérdezd meg, hogy a huszonéves lányok bejönnek-e, mert neked bejönnek a 40-es férfiak. Szerintem érteni fog belőle 47/f
2016. dec. 21. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!