Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, amikor a barátnőtök menstruál, szexeltek vele pl. fürdésnél?
Tudom az ágyban nem túl oké így, főleg ha valakinek nagyon erős vérzése van de fürdésnél szerintem teljesen megoldható.
Zavar titeket a vér?
Ha a barátnőtök már nagyon kívánná, szexelnétek vele így?
Fel nem foghatom, hogy (elvileg) felnőtt emberek, miért kezelik ezt a természetes helyzetet ilyen gyerekesen.
Lásd 2-es.
2@
Ugy értem minek ennyire felkapni ezt a menstuációs témát. Mért nem lehet ezt csak hagyni és kész, hogy legyen.
Na mindegy. Meg nők ezrei emiatt nyávognak
mi is csináltuk ágyban is. kell oda egy törölköző és akkor ok. én nyaltam is a csiklót, mert az tök nem véres. meg ilyenkor a puncinak valahogy más az állaga, nehéz ezt jól leírni.
amit olvastam és hátrány lehet az esetleg az, hogy valamivel nagyobb a fertőzés veszély ilyenkor a nő számára. meg elvileg nagyon nagyon nagyon kicsit a valószínűsége, de teherbe lehet esni ilyenkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!