Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha fiatalon 15,16 évesen lenne barátnőtök, aki elég vad lenne és rátok mászna, hagynátok magatokat, lefeküdnétek vele?
Aki képes olyan indokkal lerázni, hogy még "túl fiatalok vagyunk, anya is megmondta". Az tuti hogy homár vagy valami nem százas vele, vagy ez lehet normális ennyi évesen?
Amúgy ez már nagyon rég volt, csak múltkor láttam az exemet és eszembe jutott. Már két éve szakítottam vele, neki azóta sincs senkije.
20/L
Igen, valószínűleg meleg, vagy te voltál csúnya/nem vonzó a szemébe és erre ő rájött... Ne gondold magadról azt, hogy Te vagy a világ legszebb kis cukihercegnője :)
De ja, szerintem inkább homár :D
hát ha a barátnőm tette volna akkor benne lettem volna...de nem volt barátnőm, mert nem akartam, mert lelkileg megviselt az előző, túl érzékenyen reagáltam a szakításra...
lehetőségem volt más lányoknál, de mivel nem voltunk kapcsolatban, így kihagytam...pedig ők is elég erősen célozgattak, hogy legyen valami...
amúgy szerintem aki 15-16 évesen ilyet mond az éretlen, vagy anyuci pici fia típus...
Naná, hogy hagynám magam!
Szerintem is tuti, hogy nem százas a fickó! /F.
Hagynám magam.
A csávó meg bolond.
én benne lennék mindenben irj és szexelünk egy jót
puszika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!