Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok ha egy közös kocsmázás alkalmával a barátnőtök annyira berúgna, hogy hányna?
Velem egyszer előfordult ilyen.
Eleve nem ettem egész nap, mert úgy volt, hogy majd elmegyünk enni piálás előtt. Hát nem így lett. Elég tömény alkoholt ittunk és a kísérő mellé bor volt.
Hát mondanom sem kell, hogy milyen rosszul voltam, hisz sosem bírtam éhgyomorra az alkoholt. Az akkori barátom meg otthagyott, mert a barátja végig hányta az estét, engem kb. le se ..ar-t.
Aztán jó párszor elestem, elég jó állapotba is kerültem. hazavitt, bevágott az ágyba és ott hagyott..
Másnap mentem hozzá, de ki se jött elém. 2km-t gyalogoltam és még a ház elé se jött ki. Hozzám se szólt, olyan mérges volt rám.
Ezt viszont nem értettem, mert a haverjai és ő is folyamatosan részegek, velem pedig először fordult elő.
Még anya se haragudott, csak ő.
Ezzel azt akartam mondani, hogy biztos nem haragudnék rá, inkább fognám a haját vagy valami, vigyáznék rá a helyedben.
Egy lány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!