Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha a barátnőtők sokkal tehetősebb anyagilag mint ti?
Mi van akkor ha a barátnőtők sokkal tehetősebb anyagilag mint ti? Kiváncsi lennék olyan férfiak véleményére akiknek volt már olyan tapasztalatuk ahol a nő jobban állt anyagilag, mint a férfi. A régi szokások szerint a férfi az aki meghívja a nőt,akinéha ajándékot vásárol neki,aki elvisz programokra, aki fizet az étteremben. De mi van akkor ha a pasinak nincs annyi pénze, mint a nőnek? Elvárhatja-e azt a férfi a nőtől hogy mindent amire szüksége van vegye meg magánakés fizesse a saját részét a közös programokban, mert úgyis megteheti anyagilag? Az anyagi különbségekre hivatkozva(még ha nem is olyan nagyok)nem költ a nőre. A nő kiadásaira pedig megjegyzést tesz, misszerint túl drága dolgokat vásárol magának.
Kiváncsi lennék véleményekre!
örülnék !! jó megfektetés,és befektetés..ki az aki nem örülne?
pénznek nem örülni? ?? milyen az??
Nekem még szerencsére nem volt ilyenben részem, de azért remélem értékelni fogod a válaszomat. Én igyekszem mind a barátaimat és a barátnőmet úgy megválasztani , hogy a legtökéletesebbek legyenek :) Eddig az előző barátnőmnél és a mostani barátnőmnél is úgy van, hogy természetesen mindig én akarom fizetni a költségeit , amelyekben közösen veszünk részt , mert egyrészt én szeretném , másrészt erkölcsi kötelességnek érzem. De nem nagyon akarják hagyni és nagyon nagy határozottsággal kell rájuk hatni és önfejűnek kell lennem , hogy engedjék. Szerintem egyáltalán nem para , ha megosszátok. Később szerintem fontosabb lesz :)
F/19
Ha jól működik a kapcsolat szeretik egymást és harmonikus akkor az anyagiakkal ilyen téren nincs probléma.
Gondolom a férfi is dolgozik ő is keres pénzt.
Annyi, hogy ha a nő akar akkor menjen és vásároljon magának annyi ruhát amennyit csak akar, de vegye számításba, hogy ezt tegye meg a saját pénzéből.
Az éttermeket pedig szerintem hol ez hol az fizeti.
Hameg már párkapcsolatban éltek együtt akkor az elején megbeszélitek és a férfi fog fizetni neki adsz pénzt ha úgy alakul.
Mondom! Normális kapcsolatban mindent meg lehet beszélni.
Minden választ értékelek és köszönöm őket!
Minden nő vágyik arra hogy kisebb ajándékokkal lepjék meg vagy hogy a férfi meghívj őket. De mivel saját maga is kitudja fizetni ezért bármit megtud venni magának és betud ülni bárhova férfi nélkül is. Női szemmel picit aggasztó azt látni hogy a partneretek szándékosan nem akar költeni rátok(megtehetné ha akarná)"minek vegyem meg neki én, ha megtudja venni maga is?" elv alapján.
"Női szemmel picit aggasztó azt látni hogy a partneretek szándékosan nem akar költeni rátok(megtehetné ha akarná)"minek vegyem meg neki én, ha megtudja venni maga is?" elv alapján."
Igen ha nem is méregdrága dolgokat adni , amit mondjuk te bármikor kipengetsz, de apróságokat ő is tudna venni és kedveskedni néha. De ez már egy emberi tényező nem pedig pénzügyi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!