Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, hogy reagálnátok le, hogy a barátnőtök a kapcsolat kezdetétől, azaz 3 év alatt 25 kilót hízott?
Kb nálunk is ez a helyzet. 5 és fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel. A kapcsolatunk kezdete és a mostani állapot között kb 25 kg plusz van.
Mondjuk nála a genetika is közre játszik, mert anyukája és mamája is ilyen teltebb alkatú.
El is van szegény keseredve mert hiába eszik nagyon keveset,stb nincs semmi változás.
Az ilyen olyan fogyitablettákat meg én nem ajánlottam...sztem semmi hasznuk, csak lehúzás
Szerintem ez nagyon gyakran előfordul. Szerepet játszik a genetika, a stressz, az irodai munka, a gyerekek kihordása, hogy nem jut idő mozogni, plusz adott esetben betegség, és hát az idő vasfoga.
Ha szereted, így is szereted. Te meg majd kopaszodni fogsz... Ilyen az élet.
(nálunk is ez van 34f)
Ha nekem továbbra is bejön, akkor sehogy nem reagálnék rá, attól ő még ugyanaz a nő.
Ha ő nem érezné jól magát úgy, akkor csak az ő dolga, támogatnám akár le akarna fogyni, akár úgy akarna maradni.
Ha nem tetszene, akkor szimplán megbeszélném vele, hogy sportoljon valamit ( akár együtt ), figyeljen az étrendre stb.
Ha így se sikerülne fogynia, akkor elfogadnám és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!