Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha a barátnőtők sokkal tehetősebb anyagilag mint ti?
Mi van akkor ha a barátnőtők sokkal tehetősebb anyagilag mint ti? Kiváncsi lennék olyan férfiak véleményére akiknek volt már olyan tapasztalatuk ahol a nő jobban állt anyagilag, mint a férfi. A régi szokások szerint a férfi az aki meghívja a nőt,akinéha ajándékot vásárol neki,aki elvisz programokra, aki fizet az étteremben. De mi van akkor ha a pasinak nincs annyi pénze, mint a nőnek? Elvárhatja-e azt a férfi a nőtől hogy mindent amire szüksége van vegye meg magánakés fizesse a saját részét a közös programokban, mert úgyis megteheti anyagilag? Az anyagi különbségekre hivatkozva(még ha nem is olyan nagyok)nem költ a nőre. A nő kiadásaira pedig megjegyzést tesz, misszerint túl drága dolgokat vásárol magának.
Kiváncsi lennék véleményekre!
Én akkor is ki szoktam fizetni a közös dolgokban a saját részemet, ha kevesebb a zsebpénzem, mert így igazságos, egyenlőség van, akkor ebből is egyenlően vegyük ki a részünket, ne csak annak előnyeiből.
De azt, hogy arra tegyen megjegyzést, amit én a saját pénzemből magamra költök, nem tűröm.
Sose szerettem ezt a felfogást, hogy mindent a férfinak kell fizetni. Évek óta párkapcsolatban vagyok, de sosem volt kérdés, hogy felezünk mindig. Vagy ha épp fizetek valamit, akkor a barátnőm ragaszkodni szokott, hogy legközelebb ő fizet. Nem számoljuk ki mennyit fizetett, mert egyikünk se akarja kihasználni a másikat. Persze megszoktam hívni erre-arra, de ez így normális.
Egyébként ő származik pénzesebb családból lényegesen, de én meg jobban bánok a pénzzel, és így mindig több pénzem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!