Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti lefeküdnétek a barátnőtök apjával?
Barátnőm apja elvált 43 éves izmos testalkatú nagyon sármos pasi. Mivel barátnőmmel egy suliba járunk és együtt is tanulunk így sokat vagyunk náluk.Mindig ábrándozok az apjával milyen lehet az ágyba.Szoktam rá vetni pár kacér pillantást és néha látom , hogy nézi a fenekem vagy egészbe engem és nagyon bejön.
Hogy vegyem rá , hogy az ágyába vigyen? 20L
Elvált ahogy én látom nincs barátnője sem.
Jó , de ha tőlük küldöm valahova egyből az menne vigyél el legyszi mert neked van kocsid. :/
"ha tőlük küldöm valahova egyből az menne vigyél el legyszi mert neked van kocsid. :/"
Épp így tudod messzire vinni, ahova órák múlva mennél érte, és épp így érhetnél vissza hamar az apukához, mondván, "itt felejtettem valamit"...
Természetesen ezt akkor megjátszani ha az apuka tuti otthon van. Sok tervezésbe kerülhet, de a végén nagyon megérheti :-)
Innen már csak rajtad áll :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!