Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti lefeküdnétek a barátnőtök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lefeküdnétek a barátnőtök apjával?

Figyelt kérdés

Barátnőm apja elvált 43 éves izmos testalkatú nagyon sármos pasi. Mivel barátnőmmel egy suliba járunk és együtt is tanulunk így sokat vagyunk náluk.Mindig ábrándozok az apjával milyen lehet az ágyba.Szoktam rá vetni pár kacér pillantást és néha látom , hogy nézi a fenekem vagy egészbe engem és nagyon bejön.

Hogy vegyem rá , hogy az ágyába vigyen? 20L

2016. dec. 20. 21:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Van felesége, vagy egyedül neveli a batátnőd? Mert ha van valakije, akkor verd ki a fejedből, mert csak nagyon rosszul jöhetsz ki belőle.
2016. dec. 20. 21:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
En nem. 28f
2016. dec. 20. 21:25
 3/16 anonim ***** válasza:
Küldd el valahova a barátnődet, hogy kettesben maradhass vele.
2016. dec. 20. 21:25
 4/16 A kérdező kommentje:

Elvált ahogy én látom nincs barátnője sem.

Jó , de ha tőlük küldöm valahova egyből az menne vigyél el legyszi mert neked van kocsid. :/

2016. dec. 20. 21:29
 5/16 anonim ***** válasza:
Szervezzetek valami hétvégi programot hármasban és hajts rá.
2016. dec. 20. 21:39
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ugye tudod hogy így elveszítheted a barátnöd? Döntsd el melyik a fontosabb!!
2016. dec. 20. 21:41
 7/16 anonim ***** válasza:
Menj át hozzájuk, amikor tudod, hogy a barátnőd nincs otthon. Mondd el neki, hogy megvárnád náluk.
2016. dec. 20. 21:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

"ha tőlük küldöm valahova egyből az menne vigyél el legyszi mert neked van kocsid. :/"

Épp így tudod messzire vinni, ahova órák múlva mennél érte, és épp így érhetnél vissza hamar az apukához, mondván, "itt felejtettem valamit"...

Természetesen ezt akkor megjátszani ha az apuka tuti otthon van. Sok tervezésbe kerülhet, de a végén nagyon megérheti :-)

Innen már csak rajtad áll :-)

2016. dec. 20. 22:22
 9/16 anonim ***** válasza:
Egy időben rendszeresen dugott a barátnőm apja. Soha nem beszéltünk erről a barátnőmmel, pedig tudta. Nem veszítettem el, 10 év után is jó a vagyunk. Az ő apja is elvált.
2016. dec. 20. 22:27
 10/16 anonim ***** válasza:
54%
Gondolom más jóképű, izmos pasitól sivatag marad a nunid, bezzeg a barátnőd apja óceánt eredményez nálad. Mindig az a fránya tiltott gyümölcs, ugye kislány? :)
2016. dec. 20. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!