Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Erős szexuális vágy alakult ki közöttünk de mindketten házasok vagyunk+gyerekek. Nagyon nehéz visszafogni magam ha róla van szó. Ti lefeküdnétek vele? 32/n
Igen. Miért ne? Lehet egyszer élünk, nem fogom megvonni magamtól az élvezetet. Azt tedd amit jónak látsz.
N.
Nem. Csak ha nyitott hazassagban elnek. De gondolom, nem abban elsz, igy mindig az lebegne a szemem elott, h nekem hogy esne forditott helyzetben. Es az, hogy mit teszek kockara.
Az ember sajnos nem monogam leny, viszont a csaladok a monogamiara alapulnak. Nincs mas valasztas, mint ellenallni a kisertesnek.
De ez csak az en velemenyem, en ezt tennem, nem donthetek helyetted. Foleg nem akarok senkit kioktatni, meg ha ugy is tunik. Tudom, hogy nehez.
37N
ma 06:58
Ennél korrektebb összefoglaltabb választ itt nem fogsz kapni,kedves kérdező.
Kérlek ne tedd meg! Bár én gyerek vagyok nem tudhatom milyen ezen vacilálni, de a másik oldalt tudnám jellemezni.
Apukám megcsalta(ja) anyukám. Már több mint egy évet. Azóta rosszabb a viszonyuk és ez sajnos rám és a kistestvéremre is kihat. Szegény rengetegszer sír mert anya haragszik apára és nem tudja miért. Ezért feszültség van anya és a tesóm, apa és anya, én és apa meg néha a tesóm és köztem.
Hát ez kell neked?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!