Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Erős szexuális vágy alakult ki közöttünk de mindketten házasok vagyunk+gyerekek. Nagyon nehéz visszafogni magam ha róla van szó. Ti lefeküdnétek vele? 32/n
ma 09:45
Neked meg nincs jobb dolgod,mint hogy itt kötekedsz? B+
Úgy látszik,hogy neked megadatott egy tökéletes család.
A gyerek nem írta oda hogy mennyi idős. Én is az anyám meg apám gyereke vagyok.S te is a szüleid gyereke vagy. Tessééék?
Én az ilyen helyzetekre mindig kihívásként tekintek. Az élet tele van vele, és neked folyton szembesülnöd kell, hogy mik a prioritások. Ha át tudod ugrani ezt az akadályt, akkor erősödhet is a kapcsolatod a pároddal.
Nekem 2 éve jött egy kolléga, akiben semmi veszélyes nem volt. Elsőre. Sosem bánt velem máshogy mint a többiekkel, de valahogy még is azon kaptam magam, hogy kezdek beleszeretni. Ugyanazokat a tüneteket produkáltam mint a párommal anno. És a vicc az, hogy a párkapcsolatommal semmi baj nem volt.
Szóval amikor észbe kaptam, akkor leültem gondolkodni kicsit, és végül arra jutottam, hogy ez így nem fair sehogy sem. Én szerencsés nő vagyok, mert párommal ezt meg tudtuk beszélni és segített, hogy túlegyek rajta. Ma már az a férfi semmit nem mozgat meg bennem. A párom pedig nagyon is.
Én minden ilyen élethelyzetet egy jelzésként fogok fel. Egy felkiáltó jel, hogy ideje leülni gondolkodni, rendezni a soraim, mert valamit túl természetesnek vettem, ami nem az. A krakk az mindig beüt, de rajtunk múlik, hogy vesszük az akadályokat és mennyire vagyunk tudatosak ebben.
Hozzatok össze egy négyest. :D
Viccet félretéve, én megtenném, ha csak szexuális vágy lenne közöttünk, mert a párommal rég megbeszéltük, hogy néha belefér az ilyesmi. Egyszeri alkalom, érzelmek nélkül. Viszont ha 100%-os hűséget várna el tőlem, akkor erőt vennék magamon, és messzire elkerülném a pasit. Ha nem látom, nincs kísértés. 32N
Hát meggondolnám az biztos.
Ha titokban maradna akkor igen.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!