Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz, ha az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha az első randin van szex vagy úgy vagytok vele, hogy nem vagyunk gyerekek?

Figyelt kérdés
2016. nov. 6. 00:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Te annak tartod?
2016. nov. 6. 00:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első randi végén a lány sértésnek vette, hogy meg akartam csókolni. Hát ezek után a szex csak egy álom maradhat.

Egyenlőre azon dolgozok, hogy a következő "első randin" kibírjam testi közeledés nélkül a lány irányába, nehogy nagyon nyomulósnak tűnjön a dolog.

2016. nov. 6. 00:39
 3/13 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Szerintem ma már nincs követendő norma. Mindenki úgy csinálja, ahogy a kedve, vérmérséklete tartja.

Én speciel biztos nem feküdnék le addig senkivel, amíg nem járunk, mert nekem a szex az egy intim dolog. Kell hozzá, hogy biztonságba érezzem magam és hogy megbízzak a férfiba. Onnantól, hogy ledobom a ruhám kitárulkozok és felajánlom minden hibám neki. (a jó dolgok mellé is persze)

Viszont szerintem gáznak sem lehet egyértelműen titulálni az első randis szexet, mert ismerek boldog házaspárt, akiknek így indult a kapcsolatuk. Mégis megmaradtak egymás mellett. Úgyhogy nincs tuti tanács, vagy hozzáállás.

2016. nov. 6. 01:03
 4/13 anonim ***** válasza:
Első randin nem, de másodikon volt. Illetve majdnem nem volt, de búcsúnál annyira megkívántuk egymást, hogy eluralkodott mindkettőnkön az ösztön.
2016. nov. 6. 01:17
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagyunk gyerekek.
2016. nov. 6. 01:20
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Ami "gáz", az szerintem az, hogy egy rakat idegen véleményére hagyatkozol.
2016. nov. 6. 01:30
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
Lényeg hogy nektek legyen jó!
2016. nov. 6. 02:22
 8/13 anonim ***** válasza:
40%
Akkor nem gáz ha azért találkozol vele hogy dugj.. Egyébként meg mi ez már hogy elöbb dugás aztán majd megismered... Minden p..nába bele rakod a farkad?
2016. nov. 6. 03:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
8# Szerintem a kérdező nő. :)
2016. nov. 6. 05:55
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
Nem gáz, ha a helyzet ugy alakul miért ne? Mennyi idős vagy?
2016. nov. 6. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!