Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alternatívabb srácok! Ti mit szóltok, ha egyéjszakás kalandnál a lánynak szőrös a lába?
Egy kis inspiracio: [link]
Es a nagy reszuk tenyleg szep lany bomba alakkal!
Ezekhez mit szoltok? (Persze ugyis tudom a valaszt. Sot, oszinten szolva nekem is nehezemre esik szexinek latni oket:( De elobb vagy utobb meg kell szoknia a tarsadalomnak, hogy a noknek is van jobb dolga, mint ketnaponta szorteleniteni.)
Aki tetszik az szőrösen is tetszeni fog,
és aki nem tetszik az szőrtelenül sem fog.
Nem érdekelne. De lehet, hogy még kapcsolatban sem! Szőrös punci pedig alap, az jöhet bokor méretben.
28F
"Es akkor lelohadt a kukid a hostelben emiatt? :D"
Hát le nem lohadt, de fel sem állt rendesen... egyszerűen undorítónak éreztem az egészet. Nekem borostát, szőrt látni/érezni egy lány lábán olyan, mintha szakállas nőt látnék, egyszerűen természetellenes, összezavar, kiráz a hideg tőle. A világból ki tudok futni, ha szőrt látok egy nő lábán. Még a férfiakon is undorítónak és igénytelennek találom a szőrt, de ott legalább nem érzem természetellenesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!