Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vonzom ennyire a 30+os...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzom ennyire a 30+os pasikat?

Figyelt kérdés

Egyszerűen lekoptatom az egyiket és jön a következő. Ráadásul a szövegük is felbosszant engem, mert nekem inkább a korombeli fiúk tetszenek és mikor ezt megmondom nekik, akkor azzal jönnek elő, hogy mit akarok én 19 éves fiúktól, azok még kisgyerekek, nem tudnak azok semmit, ők sokkal többet tudnak nyújtani nekem... De hozzátenném, hogy én is 19 éves vagyok, de érdekes én már felnőtt nő vagyok a szemükben, a velem egykorú fiúk meg kisgyerekek...

És nagyon vonzom ezeket a pasikat, nagyon elegem van már, úgy tudnak tapadni mint egy pióca, ahogy lekoptatom az egyiket már rámtalál a következő...

És nem értik meg hogy nem... Ha nem interneten akkor élőben zaklatnak, bámulnak, nagyon kellemetlen és zavaró már. :/

2016. dec. 16. 12:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Mindjárt megsajnállak :P
2016. dec. 16. 18:05
 22/26 anonim ***** válasza:
Mit akarnak tőled? Kapcsolatot? Szexet?
2016. dec. 17. 00:25
 23/26 A kérdező kommentje:
Szerintem csak szexet.
2016. dec. 17. 13:34
 24/26 anonim ***** válasza:
nem biztos, hogy csak szexet akar. miből gondolod? örülj neki, hogy csinos vagy. nem nagypapák hajtanak rád, hanem harmincas ember.
2016. dec. 17. 13:37
 25/26 anonim ***** válasza:

"19 éves fiúktól, azok még kisgyerekek, nem tudnak azok semmit, ők sokkal többet tudnak nyújtani nekem.."

Mégse a korabeli nőknél próbálkoznak.

2016. dec. 17. 13:38
 26/26 anonim ***** válasza:
Egyébként meg nincs rád írva hány éves vagy. az látszik, hogy nem vagy kiskorú, megtetszel neki és rádhajt. neked meg van pici szád és elutasíthatod. Ennyi.
2016. dec. 17. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!