Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vonzom ennyire a 30+os...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzom ennyire a 30+os pasikat?

Figyelt kérdés

Egyszerűen lekoptatom az egyiket és jön a következő. Ráadásul a szövegük is felbosszant engem, mert nekem inkább a korombeli fiúk tetszenek és mikor ezt megmondom nekik, akkor azzal jönnek elő, hogy mit akarok én 19 éves fiúktól, azok még kisgyerekek, nem tudnak azok semmit, ők sokkal többet tudnak nyújtani nekem... De hozzátenném, hogy én is 19 éves vagyok, de érdekes én már felnőtt nő vagyok a szemükben, a velem egykorú fiúk meg kisgyerekek...

És nagyon vonzom ezeket a pasikat, nagyon elegem van már, úgy tudnak tapadni mint egy pióca, ahogy lekoptatom az egyiket már rámtalál a következő...

És nem értik meg hogy nem... Ha nem interneten akkor élőben zaklatnak, bámulnak, nagyon kellemetlen és zavaró már. :/

2016. dec. 16. 12:39
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Igazából eddig engem sem zavart, a legtöbb csak facebookon mert kezdeményezni, élőben egy szót sem mertek hozzám szólni, viszont az a férfi aki mostanában rám van akaszkodva már szinte megijeszt a nyomulásával...
2016. dec. 16. 12:57
 12/26 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg igen, de nem fogok 30 évesen 18 éves lányokat kergetni, már most is neccesnek érzem. 23/F
2016. dec. 16. 12:58
 13/26 anonim ***** válasza:
48%
De akkor is annyi még belefér harminc évesnek mondjuk egy tizenkilenc,húsz éves.
2016. dec. 16. 12:59
 14/26 anonim ***** válasza:
Nagyon gyerekes gondolkodású lehet az a 30 éves férfi, aki egy 18 éves lány szintjén van, és most nem a 18 éves lányokat akarom szidni. Viszont beszédtémám már nekem sincs velük sok. Nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy ők mit tudnának kezdeni egymással.
2016. dec. 16. 13:01
 15/26 anonim ***** válasza:

7!

Megint elokerult a venemberes csaj!

2016. dec. 16. 14:33
 16/26 anonim ***** válasza:
Oh, téged csak az az egy zavar, nem mindegyik. Hidd el, egy másik jóképűt próbálj fel, s hidd el megtudod, hogy miért kisfiúk a húsz éves srácok! ;)
2016. dec. 16. 14:35
 17/26 anonim ***** válasza:

A szüleim akkor házasodtak össze, amikor apa 30 éves, anya 23 éves volt. Mai napig együtt vannak majdnem harminc év után óriási gondok nélkül és felneveltek három gyereket normális emberré (én vagyok a legfiatalabb).

Én is majd olyan 28-35 évesen szeretnék családot alapítani, egy 20-25 éves (és tőlem legalább 5 évvel fiatalabb) nővel majd.

23/F

2016. dec. 16. 16:03
 18/26 anonim ***** válasza:

Egyetértek a 14es válasszal és röhej mennyi harmincon túli embernek vannak 19,21-néhány éves használati tárgyai a lányok személyében.Igen,igen direkt nem kapcsolatot írtam,csak a tényt közöltem.Ahogy az is szánalmas miszerint ezekre az aktusokra,lányokra nagyszámokban szórakozóhelyeken tesznek szert,a faces ismerkedésről ami ugye szexpartner keresést takar,nem is beszélve.Ez mind-mind a mai társadalmat minősíti.

Akadnak még ahhoz képest normál keretek között működő egyének de elenyésző számban.

Mondjuk arról eddig nem esett betű hogy én pedig szeretek fiatal tapasztalatlan lányoknak gyakorlati segítséget nyújtani szexuális tapasztalat szerzésre.Szokott rá igény lenni és általában élek is a lehetőségekkel.

26f

2016. dec. 16. 16:16
 19/26 anonim ***** válasza:
50%
Ki nem szarja le?
2016. dec. 16. 16:56
 20/26 anonim ***** válasza:
Azért ne tagadjuk azt sem le, amikor a 16-19-es korosztály lányokból feszít a fiatal vállalkozó kocsijának anyósülésén. Volt nekem is ilyen ismerősöm, és a napi öt ezer ft zsebpénz is igencsak jól jött neki csak ugyebár a kis énje a bunkózást már nem bírta egy idő után és kikacsintgatott. Maradjunk annyiban, hogy sokan szeretik a harmincas korosztályt, mert neki ha minden jól megy már van mit aprítania a tejbe és nagyon de nagyon sok fiatalkának ez imponál. Nah lássuk be.....
2016. dec. 16. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!