Mi az oka? Állítólag van valami olyan kisugárzásom, ami által vonzom a pasikat magamhoz, akár a mágnes.23L
Figyelt kérdés
Nem egy férfitól hallottam már ezt és meg is figyeltem a férfiakon/fiúkon, ahogy néznek rám lehet benne valami...Viszont nem igazán értem, hogy ezt a pasik, akik mondták, hogy is értették? Én nem öltözöm se merészen, se kihívóan, csak elegánsan. Nincs feltűnési viszketegségem, inkább csendes vagyok, nem szeretek a figyelem középpontjában lenni, nem is törekszem ilyesmire, pont ezért nem értem... Csak vagyok.2015. máj. 7. 16:34
2/12 anonim válasza:
Csak simán jól nézel ki, és ennyi...
25f
3/12 anonim válasza:
Én most nem érzek semmilyen vonzalmat irántad. :D
4/12 anonim válasza:
Honnan tudjuk megis? Ehhez ismerni kene teged. Bar agyad nem tul sok lehet, ha ilyet kerdezel. Lehet, az tetszik nekik, hogy buta vagy es kihozod beloluk a vedelmezo osztont.
6/12 anonim válasza:
Mágnes! Mi vagy te a mágnesp...ájú francik..va? :D
Csöcsöd van meg puncid. EZ vonzza a pasikat és nem vagy egy zsírdisznó. Ennyi elég hogy meg akarjunk ba..ni. Ne hidd hogy különleges vagy. Pusztán nő vagy. Egy luk amit be kell tömni.
7/12 anonim válasza:
Ezt kép nélkül megmondani... Lehet egyfajta szexuális kisugárzás is, vagy aranyos az arcod.... Inkább örülj neki, könyebb előrejutni az életben, élj vele.
8/12 A kérdező kommentje:
#4 Általánosságban kérdeztem. Azzal, hogy vadidegen embereket próbálsz minősíteni, igen sokat elárul az intelligenciádról, már ha van...
Normálisan kérdeztem, így értelemszerűen normális válaszokat várnék el. Aki erre nem képes, inkább ne írjon semmit. Nem kötelező.
Nem érzem magam különlegesnek, ha annak érezném, fel se tettem volna a kérdést.
Köszönöm a normális válaszokat, főleg neked, 7-es. :)
2015. máj. 7. 16:43
9/12 anonim válasza:
Tényleg primitívség ilyet kiírni részedről, az meg még gázabb, hogy a négyes intelligenciaszintjével jössz, hol vagyunk, az oviban? És mi az, hogy már ha van? Persze hogy van, és nagyon valószínű, hogy magasabb a tiednél, te férfiak álma...
10/12 A kérdező kommentje:
#9 Szerintem ok nélkül valakire támadni primitívség és ovis szint is. Az oldal arra van, hogy kérdezzünk, hogy mit, az nem a te dolgod. Lefordítom: Bántottalak én?
2015. máj. 7. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!