Mi az oka? Állítólag van valami olyan kisugárzásom, ami által vonzom a pasikat magamhoz, akár a mágnes.23L
Figyelt kérdés
Nem egy férfitól hallottam már ezt és meg is figyeltem a férfiakon/fiúkon, ahogy néznek rám lehet benne valami...Viszont nem igazán értem, hogy ezt a pasik, akik mondták, hogy is értették? Én nem öltözöm se merészen, se kihívóan, csak elegánsan. Nincs feltűnési viszketegségem, inkább csendes vagyok, nem szeretek a figyelem középpontjában lenni, nem is törekszem ilyesmire, pont ezért nem értem... Csak vagyok.2015. máj. 7. 16:34
11/12 Sütikee03:') válasza:
Szereintem cuki vagy, és ennyi.
12/12 anonim válasza:
Tölts fel egy képet magadról és értékelünk.
Deal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!