Hogyan lehetséges az, hogy ugyanazon Nők által egy nem túl jóképűnek mondott fiúra 20 év elteltével már azt mondják, hogy sármos? Mi változott meg? Mit értenek ezalatt?
Figyelt kérdés
Egy osztálytalálkozón voltam és furcsa volt ezt hallanom....2015. ápr. 1. 15:11
1/5 CptTomato válasza:
Az ízlésük? A stílusod?.....
Ha neked még mindig azok tetszenek akik 20éve akkor vmit rosszul csinálsz
2/5 anonim válasza:
Vannak olyan szerencsés emberek, akiknek jól állnak a múló évek. Úgy tűnik, hogy te is közéjük tartozol, szerintem örülj neki. :)
3/5 anonim válasza:
A pénz a zsebében? XD Bár ki tudja lehet ez is közre játszik,attól függ milyenek azok a NŐK
4/5 anonim válasza:
20 év alatt egy fiúból férfi lesz. Ez hosszú idő, sokat lehet változni.
5/5 A kérdező kommentje:
Tényleg sokat lehet...ami az öltözködést illeti abban sokat változtam, de magasság és súly szinte semmit nem változott 20éve.
Ami változott...kevesebb hajam van és az is enyhén őszül.
Számomra azért vicces az egész, mert az a 2 Nő akiért odáig voltam a suliban és mind2 lerázott anno most mindketten keresték a társaságom és ilyeneket mondtak Nekem. Anyagiakról nem esett szó.....
2015. ápr. 1. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!