Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vonzom ennyire a 30+os...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzom ennyire a 30+os pasikat?

Figyelt kérdés

Egyszerűen lekoptatom az egyiket és jön a következő. Ráadásul a szövegük is felbosszant engem, mert nekem inkább a korombeli fiúk tetszenek és mikor ezt megmondom nekik, akkor azzal jönnek elő, hogy mit akarok én 19 éves fiúktól, azok még kisgyerekek, nem tudnak azok semmit, ők sokkal többet tudnak nyújtani nekem... De hozzátenném, hogy én is 19 éves vagyok, de érdekes én már felnőtt nő vagyok a szemükben, a velem egykorú fiúk meg kisgyerekek...

És nagyon vonzom ezeket a pasikat, nagyon elegem van már, úgy tudnak tapadni mint egy pióca, ahogy lekoptatom az egyiket már rámtalál a következő...

És nem értik meg hogy nem... Ha nem interneten akkor élőben zaklatnak, bámulnak, nagyon kellemetlen és zavaró már. :/

2016. dec. 16. 12:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom, de tényleg felháborító, igazad van. Én 32 vagyok, és meg akarlak ismerni. De amit írtál.. hátsz... ezek görények. :) Írj rám. megéri....
2016. dec. 16. 12:40
 2/26 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak,nem csak te vonzod őket.
2016. dec. 16. 12:41
 3/26 anonim ***** válasza:
70%
Én nagyon szeretem a fiatal lányokat de téged kihagynálak
2016. dec. 16. 12:41
 4/26 anonim ***** válasza:
79%
nekem is tetszenek a fiatal lányok de te nem vagy szimpi :D
2016. dec. 16. 12:42
 5/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végre :D
2016. dec. 16. 12:43
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is vonzom a 30+-kat, de engem nem zavar:)
2016. dec. 16. 12:44
 7/26 anonim ***** válasza:
70%

Azoknak már mindenki tetszik... Mondd nekik ha a 19-20 éves pasik még kisgyerekek,akkor a 35 évesek már vénemberek.És hogy nincs apakomplexusod.

19/L

2016. dec. 16. 12:48
 8/26 A kérdező kommentje:
Engem sem zavarna, ha nem tapadnának rám ennyire és ha nemet mondok akkor felfogják és nem zaklatnak...
2016. dec. 16. 12:48
 9/26 anonim ***** válasza:
63%

Azért mert a sok kiéhezett farok rá akar tapadni a naivabb, fiatal lányokra, mert mit gondolnak? Ők már 30 éves, érett emberek, egy 19 éves lányt bármikor megkaphatnak, akik azért jól néznek ki. Miért is van ez? Mert a velük egykorú nőknek nem kellenek, legalábbis nem ájulnak attól, hogy van keresete, meg mondjuk önállóan lakik. Arról nem beszélve, hogy 30 évesen már egy stabil párkapcsolatban kéne lenni, ha nem 40 évesen akarnak gyereket. Ehhez képest 16-19 éves lányok körül ugrálnak, hátha összejön egy friss tini punci ma estére.

Azt hozzáteszem, hogy azért igen sok lány adja alájuk a lovat, és ennek vagy te áldozata. Viszont jó látni, hogy ilyen lányok is vannak, akik nem esnek tőlük hanyatt :) 23/F

2016. dec. 16. 12:52
 10/26 anonim ***** válasza:
65%
Te is leszel harminc 23 férfi honfitársam, majd akkor is így essen, hogy annyi évesen már öregnek titulálnak majd. :P
2016. dec. 16. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!