Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vonzom az ilyen pasikat?
2 eve vagyok szingli es azota ragadnak ram az olyan pasik, akik 2-3 randi utan szerelmet vallanak es olyan eroszakosan "szeretnek" hogy mar zavaro... allando hivogatas, irogatas, szerelmes versek meg eroltetett romantika ami nekem iszonyu gyors es sok mert nem tudok ilyan konnyen szerelmes lenni, foleg nem bizni valakiben... es rendszerint eloadjak a rozsaszin kodot aztan kiderul hogy nincs mogotte semmi. Ma is, 2 randi utan megkertem a sracot hogy kicsit lassutsunk es elmondtam neki, hogy kicsit fura volt hogy nyilvanosan gyertyakat gyujtott es viraggal vart az utcan, erre elkuldott az anyamba es azt mondja valami nincs renben velem es neki ez nem kell. Letilt es eltunik, pedig tegnap meg nyomta a kamut hogy almai noje vagyok barmit megtenne ertem, bla bla.. mar nagyon belefaradtam es nem ertem miert van ez. Utobbi 2 evben kb o volt a 6. ilyen.
Szerintetek?
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!