Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Min változtassak?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a barátnőmmel egy ideje már (5 hónapja) szexuális életet élünk. Kezdettől fogva frusztrált voltam. Főleg az első alkalom előtt, hogy elég lesz-e a méretem. Mostanra kiderült, hogy ezzel nincs gond, de még mindig van bennem némi aggodalom emiatt. De a valódi problémám az, hogy mikor együtt vagyunk nem bírom sokáig és utána nehezen lesz ismét "kőkemény". Főleg azért mert a barátnőm "keményebben" szereti. Ha kiverem mielőtt találkozunk akkor egy kicsit tovább bírom, mondjuk 5 perc, de még ez is édeskevés. Az elején nem aggódtam emiatt mert azt hallottam/mondták/olvastam, hogy nem gond, mert miután elélveztem úgyis pár perc múlva kő kemény lesz a farkam. Viszont ez a pár perc 15-20-30 perc és akkor sem érzem kőkeménynek, mint az első orgazmus előtt. Mostanában, hogy ne élvezzek túl gyorsan el, először orálisan kielégít a barátnőm és csak ezután szexelünk. De ennél sokkal többet kellene nyújtanom.18 éves vagyok, a barátnőm is, gyönyörű, kívánatos lány, mindig kívánom és mégis ez van velem. Elkeserít ez az egész. Mit tegyek?2016. dec. 14. 20:11
1/4 anonim válasza:
Ezt minden nap megkérdezed? Ne teljes gőzzel csináld, tarts közben kis szüneteket, és akkor tovább bírod.
2/4 A kérdező kommentje:
Minden nap?
Soha nem írtam még kérdést ide.
2016. dec. 14. 20:27
3/4 anonim válasza:
Hát ez hülyeség, nem kellene többet bírnod, pont hogy tapasztalattal és idővel tudod majd uralni az orgazmusodat.ÉS azért nem vagy már kőkemény másodszorra, mert már másodszorra vagy...
4/4 anonim válasza:
Velem is ez volt régebben. De azóta volt több partnerem is és sokat tanultam. Egy idő után amúgy tovabb fogod birni szerintem de lehet trükköket alkalmazni. Pl. Pózt kell váltani amikor úgy érzed h mindjárt elmész. Vagy olyan pózba kell kezdeni amiben a legtovább birod. A tempón változtatni. Le kell lassítani néha. De ezekre idővel ráérzel. Azt ajánlom hogy mielőtt elkezditek jól nyald ki a nődet és izgasd fel ahogy csak tudod. Úgy neki se kell majd sok idő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!