Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egyszer teljesen tele vagyok szexuális étvággyal? Mot változtassak? 20/L
Figyelt kérdés
már nem tudok mit kezdeni magammal.. pasim nincs, csak valaki akivel néha össze-össze járok, de nagyon ritkán.. és nem bírom már hogy ennyire szexelhetnékem van.. a masztizást meg unom.. min kéne változtatnom ???2016. aug. 7. 01:02
1/27 anonim válasza:
Van itt annyi kanos pasi.. válogathatsz, melyik segítsen a bajodon !? :D
3/27 anonim válasza:
Pl ismerkedhetnél! Akár itt is. Mert ez is egy lehetőség, amit sokan elutasítanak, csak nem értem, hogy miért!
Ha van kedved, beszélgethetünk!
f.
4/27 anonim válasza:
Növessz agyat! Hasznos tud lenni! :)
5/27 anonim válasza:
azon elmélkedem h juthattál el 20 évig az életben ilyen véglényként XD
6/27 anonim válasza:
Nekem egy csomó kanos pasi írt pedig fele ilyen kirívó dolgot írtam ki. :d Most téged zaklatnak majd. Sok sikert :D 25L
7/27 anonim válasza:
Csak akkor vicces ez a szitu, ha nem is nő, csak meleg vagy trollkodik !? :D
8/27 anonim válasza:
Miért nem mondtad, hogy járjunk össze gyakrabban? :D Ha pesten laksz válzoztass azon hogy nem ismersz!
9/27 anonim válasza:
a nunád lenne már tele spermával xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!