Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassak a rólam kialakult képen? (Elkönyveltek ribinek. )
A helyzet az, hogy nagyon kemény éven vagyok túl, és közben sajnos teljesen szétestem. Folyamatosan a depresszió szélén ingadoztam...
Ezért sajnos úgy találtam kiutat, hogy nagyon sokmindenbe belemetem, amibe nem kellett volna. Viszonylag sok fiúval voltam.
A baártaim is elkönyveltek már egy szexéhes ribinek. (Ami valahol igaz is.... mivel máshonnan nem kaptam meg, innen vártam a pozitív megerősítést, ami azért meg is jött, de nyilvánvalóan ez nem jó)
De ki akarok lépni ebből a képből, azt akarom, hogy ne így gondoljanak rám.
Mit tegyek, hogy lerázzam magamról ezt a képet?
(Tudom, hogy kicsit pszichológiai eset vagyok... :D )
Köszönöm a segítséget :)
25/L
Keress egy megértő pasit és tarts ki mellette,jóban rosszban.
A férfiak általában hálásak azért ha egy lány kitart mellettük.20/L
Hát, az öltözködés meg a kinézet mindenképpen számít.
Aztán meg egy kis visszahúzódás.
Na meg ha az ez után következő kalandjaid nem tudódnak ki!
Ha egy ember megöl valakit, akkor gyilkos. Utána bármit tesz, attól még gyilkos marad a környezete számára.
Szóval környezet és/vagy ismeretségi kör frissítés, változtatás, illetve nyilvánvalóan életmódot is változtass, ami már nem kapcsolódik ehhez a múltbélihez.
Sok sikert!
Előttem is leírták a lényeget, tehát, hogy kell egy komoly kapcsolat amiben bebizonyítod, hogy arra is alkalmas vagy.
Másrészt magadba kell nézned és tudatosan törődnöd a lelki megerősödéssel.
Harmadrészt elfogadnod, hogy évek munkája lesz bebizonyítanod, hogy nemcsak egy figyelemhiányos kis ribi vagy, hanem ezen már túlléptél.
Oké én is kérdeznék egyet: Mégis mennyire lehet "komoly" egy "komoly kapcsolat" ha az indíttatása az, hogy a kérdező ne tűnjön tőle ribizlinek [vagy más egyéb tetszőleges gyümölcsnek, a dinnyék pl menők :P]?
Kérdező:
-Yep jól látod a helyzetet, biztos állásod lehetne pl a DE pszichológiai tanszékén. :D Egy kérdésem azért ide is lenne: azért nem jó mert szerinted nem jó vagy azért mert a környezeted szerint nem? Utóbbiból csak az fog következni, hogy még nagyobb érzelmi clusterfuck leszel mint eddig. Nem feltétlenül éri meg. Az első esetben pedig: szimplán ne legyél ribizli, szexéhes lehetsz azzal az égvilágon semmi baja nincs senkinek..:D
Nem kell feltétlenül ellentétes megerősítés [párkapcsolat] ahhoz, hogy megváltozzon a kialakult kép, elég lehet az is ha szimplán elhagyod azt ami miatt ribizlinek gondolnak. [Ami amúgy definitíve történetesen igaz is, októl függetlenül.] Hangyányit értelmesebb körökben a kérdés felmerülése esetén: ha már úgyis BARÁTOKRÓL beszélsz akkor miért is nem közlöd velük, hogy mi a retek volt az elmúlt 1 évben?:) Vagy csak nekem nem stimmel a "barátság" fogalommeghatározása ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!