Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassak ezen?
Sziasztok! 19 éves lány vagyok és még szűz. A szűzet úgy értsétek, hogy nem csak behatolás nem történt még, de semmilyen testi kontaktus. Sem csók, sem tapizás, sem nyalás, sem ujjazás, semmi sem. Nem is akarom elveszíteni a szüzességem egy egyéjszakás kalandban, hanem normális párkapcsolatban szeretném. Viszont amíg nincs ilyen normális párkapcsolatom, addig is szeretném kipróbálni legalább azokat, amiket felsoroltam. Tapi, csókolózás, ujjazás stb.
Tanácsokat várok, hogy hogyan kezdjek ebbe bele.
Az az igazság, hogy voltak már fiúk, akik udvaroltak, de ebbe inkább ne menjünk bele.
Ja és aki privátban ajánlja magát, annak előre szólok, hogy nem fogok válaszolni. Nem ajánlatot tettem, hanem tanácsokat várok.
Na és ilyenkor van az amikor szépen összezavarodok. :D
Amúgy köszi a válaszokat, féltem hogy esetleg rosszabbak jönnek, de örülök neki, köszi. :)
Nem vagyok ronda :D
Ismeretlenekkel nem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!