Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan változtassak ezen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változtassak ezen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 19 éves lány vagyok és még szűz. A szűzet úgy értsétek, hogy nem csak behatolás nem történt még, de semmilyen testi kontaktus. Sem csók, sem tapizás, sem nyalás, sem ujjazás, semmi sem. Nem is akarom elveszíteni a szüzességem egy egyéjszakás kalandban, hanem normális párkapcsolatban szeretném. Viszont amíg nincs ilyen normális párkapcsolatom, addig is szeretném kipróbálni legalább azokat, amiket felsoroltam. Tapi, csókolózás, ujjazás stb.

Tanácsokat várok, hogy hogyan kezdjek ebbe bele.

Az az igazság, hogy voltak már fiúk, akik udvaroltak, de ebbe inkább ne menjünk bele.

Ja és aki privátban ajánlja magát, annak előre szólok, hogy nem fogok válaszolni. Nem ajánlatot tettem, hanem tanácsokat várok.

2016. szept. 12. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Keress egy pasit
2016. szept. 12. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Ilyen fiukat kb barhol talalsz..csak figyelj azert hogy kivel kezdesz..lehtnek akar eroszakosak is vagy hasonlo..ovatosan azert de azert a barataid baratai kozt is keresgethetsz..vagy csak szemezz egy helyes fiut az utcan es ha odajon esetleg akkor flortolj vele es majd kialakul..de ne siettesd jon majd ahogy kell :) 22/L
2016. szept. 12. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne csinald, a legnagyobb hulyeseg lenne osszetaperoltatnod magad mindenfele gyokerrel, aztan majd mikor jon az aki tenyleg megerdemel teged, akkor mar nem lesz ugyanolyan.
2016. szept. 12. 19:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Na és ilyenkor van az amikor szépen összezavarodok. :D

Amúgy köszi a válaszokat, féltem hogy esetleg rosszabbak jönnek, de örülök neki, köszi. :)

2016. szept. 12. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Ennyire ronda vagy?
2016. szept. 12. 20:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Minek próbálnád ki ismeretlenekkel, akiktől nem akarsz semmit? Ismerkedj, fogsz találni olyat, akivel majd tapizzátok egymást, legfeljebb tovább nem juttok, mert nem jön össze. Aztán a következővel már csók is lesz, de lehet, megint megálltok itt. És így tovább, egyszer eljön az is, hogy megtörténjen a nagy esemény. De olyannal ne kezdj, akitől nem akarsz semmit sem. Neki is rossz lesz, de Neked is!
2016. szept. 12. 21:11
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem vagyok ronda :D

Ismeretlenekkel nem is :)

2016. szept. 12. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!