Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ezen változtassak...

Szerintetek ezen változtassak még?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 2015 áprilisában kezdtem el életmódot váltani. 104 kilóról lefogytam 80 kilóra. Viszont folytatni akartam ezért tovább edzettem. Most viszont csak fél kilót fogytam. 178 cm-hez ez reális?Ez még ducinak számit? Derék:80. Csípő:101.

Vagy folytassam tovább a diétámat. 75kg lenne a cél de félek hogy nem fogy menni.

16/L

2016. júl. 13. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Hat ha eddig ment ezután is fog mondjuk leírhatnád milyen a dietad
2016. júl. 13. 15:43
 2/6 anonim ***** válasza:

A derékbőségedből látszik, hogy van még felesleged, de ha neked így megfelel, felőlem abbahagyhatod a szálkásítást (igazából nem is csinálod már). Nem kell mindenkinek karcsúnak lenni, elég, ha egészségesen él, amihez rengeteg háj nem járulhat, egy kevéssel még nincs baj. Nekem ennyi hasi háj nem tűnik optimálisnak egészség szempontjából sem, de vészesnek sem tartom.

Miért ne menne? Edzel, kalóriadeficitben eszel és megy. OK, ezek nem feltétlenül egyszerűek, de idővel s főleg elszántsággal össze lehet hozni.

2016. júl. 13. 16:48
 3/6 A kérdező kommentje:

HA a diétámat akarnám jellemezni ,azt mondanám, hogy minimálisan szinte mindent. Cukmist ritkán.

Minden héten legalább 5× edzek. De szinte alig mozdul lefelé a mérleg.

Nem fogom feladni!!

2016. júl. 13. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Es milyen az edzés?
2016. júl. 13. 21:57
 5/6 A kérdező kommentje:
30 perc kardió vagy hasizom edzés.
2016. júl. 14. 07:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Hat az nem éppen a legjobb en edzoterembe járnék a helyedbe
2016. júl. 14. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!