Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan változtassak ezen? Ez...

Hogyan változtassak ezen? Ez normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az étkezésem nagy mértékben függ a hangulatomtól.

Távkapcsolatban élek egy fiúval már 8 hónapja és a suli miatt elég ritkán tudunk találkozni.

Amikor vele vagyok, alig van étvágyam, kb amennyit szoktam enni, annak az 1/3-át eszem meg, ha vele vagyok.

Utána ha egyedül vagyok a találkozó után ez a kaja nélküli állapot pár napig tart, aztán 1 hétig nagyon sokat eszek, majd ismét eljön az unalmas salátás időszakom.

8 hónap alatt így ezzel a nagyon fura étrenddel fogytam 6 kg-t. Valójában többet nem is igazán akarok, de szerintem ez, hogy így táplálkozok nem igazán tesz jót az egészségemnek sem.

Hogyan változtassak?

17/L

169 cm és 62 kg

2013. ápr. 28. 11:10
 1/1 Simon0211 ***** válasza:
Ez bizony nem egészséges. A legegyszerűbb módszer ha módszeresíted az étrended. Felosztod a napi kajaadagod 5 részre egyenlő időközönként és eszel. Eleinte persze furcsa, lesz de szép fokozatosan hozzászokatod a tested, ehhez a normális étkezési rendszerhez. Ha rendszeresítve van az étrended tudatosan tudsz enni és odafigyelni a túl illetve alulkapásaidra.
2013. máj. 2. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!