23 évesen miért nem volt még egy normális, komoly kapcsolatom? Min változtassak?
Szerintem majd jön magától, ha hozzád illő férfival találkozol. :)
23/L
Hát...
Az életkörülményeiden.
Legyél független, saját lakással, és költözz valami olyan helyre ahol a népsürüség legalább 2000 fő / négyzetkilométer.
Azt, hogy mit változtass nem tudjuk megmondani, mert nem tudjuk, hogy mit csinálsz rosszul.
Nálam az volt a baj hogy én iszonyatosan akartam, görcsösen akartam, hogy nekem is legyen valakim és így persze, hogy nem jött össze. Minden pasi menekült előlem. Plusz, ha jött egy, akkor egyből sokkal többet képzeltem a dologba, mint ami valójában volt. Lehet, hogy lehetett volna több, de letámadni senkit sem szabad.
A megoldás az volt, hogy egyszercsak elkezdtem élni az életemet, nem érdekelt tovább... átestem egy ponton, amikor már szó szerint lesz.rtam, hogy egyedül vagyok (25 éves voltam amúgy, körülöttem mindenki pasizott vagy már meg is találta az igazit) és akkor jött a nagy ő... ése egyáltalán nem úgy történt, ahogy azt eredtileg elképzeltem. Szépen, csendesen, fokozatosan alakult ki a nagy szerelem és ez azóta is tart. 10 éve.
Szóval nyugi... lazíts és élvezd az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!