Lifetilt oldalán leírt módszerrel kiszámoltam a kalóriaszükségletem, de normális kajákból nem tudok ennyit enni, min változtassak?
Ird már le, hogy milyen ételeket akarsz enni, hogy nem jön össze a napi 1500 kcal? Ugyanis a legtöbb embernek az a baja, hogy nem tud elég KEVESET összehozni, mindig túllépi.
Mellékesen ha csak "kalóriamentes" élelmiszereket választasz, akkor csak raktározni fog a szevezeted, és nem fogysz. A JÓ fogyós étrendben kell lennie zöldségnek, gyümölcsnek, húsfélének, zsiradéknak és szénhidrátoknak is.
Tényleg bocs az offért:
De egyszerűen nem tudom megérteni, mit esznek azon a komplexusos, nőgyűlölő szerencsétlenen a lányok?
Mert főképp női közönsége van, pedig agresszív és undorodva beszél a női nemről.
Azok az étrendek, meg amiket találtam a blogján egészségtelenek, mindenféle mesterséges vackot használ az ürge. Két ismerősöm is belebukott a nagy csodába, dupláját hízta vissza egyikük.
előzőnek: a titok épp a lekezelő stílusa. ez újdonság, és pszichológiailag nagyon jó módszer, mert a nők önérzetére, hiúságára hat. elismerem, hogy egy nagy tuskó, de tényleg nagyon tudnak motiválni a degradáló bejegyzései. van, hogy a negatív motiváció erősebb, mint a pozitív...
válasz a kérdésre: hát azért finom, egészséges ételekből nehogymár ne hozz össze legalább 1300at... a büdös életben nem fogsz lefogyni 1000-el, az egyből raktározásra fog átállítani... próbálj többféle egészséges ételt, pl. ritkább zöldségek, husi másféle fűszerrel, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!