Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy a felső...

Mit tegyek, hogy a felső karom vékonyodjon? Mi kell még ezen kívül? Min változtassak?

Figyelt kérdés
Étkezés: keveset eszek, akkor is többször picit, főkét fehérjét és sok zöld teát iszom. Emellett súlyzózöm (1,5 kg 5x-6x 20-25-öt mindenhova. /Azt hallottam ez jobb erre a célra, mint 4 kg-al 3x 10. Nem?/) és naponta itthon házi taposógépen 25 perc, olykor tánc is zenére, szökdelés... ami mozgás, változatos. Lábra torna. Mit tehetnék még? (házban végezhető) Mit tegyek hogy tökéletes legyek? min javítsak?? Segítsetek!
2011. ápr. 4. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha izmos a karod, akkor nem kell vékonyítani. :)

Ha nem izmos, akkor a kar-edzésed mellett bármilyen zsírégető módszer jó:

[link]

(Én a 4kg-os súlyzóra szavazok.)

2011. ápr. 4. 22:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Hát ezt olvastam a neten erről:

"Ha edzőteremben szeretnéd tökéletesíteni a karod, akkor is max. 1 kg-os kézisúllyal dolgozz a karra, de a sorozatszám lehet 6-8, a sorozatonkénti ismétlésszám pedig 20-25. Szóval a kis súly-sok ismétlés elv." Szerinted?

2011. ápr. 4. 22:41
 3/3 A kérdező kommentje:
segítsetek ... :S
2011. ápr. 5. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!