Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan változtassak ezen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan változtassak ezen?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy bár nem vagyok már annyira fiatal mégis valahol tapasztalatlan vagyok. Egy kezemen meg tudom számolni hány partnerem volt egész életemben.

A problémám az lenne, hogy a mostani párom tényleg érezhetően tapasztaltabb, minden mozdulata az amit mindig is szerettem volna.

Pontosan ezért az én spontaneitásom a nulla felé konvergál.. ez elég kiábrándító lehet neki. Bár tény, hogy sosem panaszkodott.

Nem mondom, hogy bábú vagyok az ágyban de egyszerűen spontán képtelen vagyok bármit is csinálni folyton az jár a fejemben, hogy mi van ha nem jól csinálom. Tudom, hogy elég nagy baromságnak tűnik de tényleg így van.

Volt már, hogy orálisan csináltam és lelankadt. Na azóta azt sem pedig szeretem csinálni és sosem volt rá panasz. Meg nyilván a reakciókat is láttam a régebbi partnereimnél szóval annyira béna sem lehetek.

Tudom, hogy oké meg kell beszélni, de ismerem nem rombolná az önbizalmam ezzel, hogy: "drágám tré amit csinálsz"

Szóval szerintetek lelombozó ez a sponteneitás hiány vagy tök mindegy?

Persze ha olyan van, hogy kifejezetten kér valamit vagy rávezet nyilván megteszem de amúgy magamtól nem.

31/N

2016. okt. 13. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt mondta hogy " tré amit csinálsz "? De egy érzéketlen f..szkalap a párod már ne is haragudj, hogy mondhat ilyet?
2016. okt. 13. 17:04
 2/3 anonim ***** válasza:
1es szó sem volt arról hogy ilyet mondott volna neki a párja, feltételes módban írta hogy ezt azért CSAK NEM mondja egyetlen férfi sem a párjának
2016. okt. 13. 17:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Megdobbento, hogy felnott no letedre nem mersz kommunikalni azzal a ferfivel, akit egyebkent a testedbe engedsz.
2016. okt. 13. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!