Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha 30 évesen volt először csók, szex nővel, két éve viszont semmi, akkor van még lehetőségem vagy adjam fel?
Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 15:35
21/26 anonim válasza:
A legideálisabb pillanat 10 éve volt. A második legideálisabb meg most. Nyilván valami oka van a szexhiánynak, de azt meg is lehet oldani. Én is szüzen éltem le a huszonéves korom többségét, mégsem lettem baltás gyilkos - megkockáztatom, hogy mivel rá voltam és vagyok kényszerülve a tudatos fejlődésre, sokkal egészségesebb és kiegyensúlyozottabb személyiségem lett, mint azoknak, akiknek csak úgy az ölébe hullott minden.
22/26 anonim válasza:
Gondolkozz már el, miért van nálad a kisebbrendűségi érzés? Van igazán oka, vagy csak beképzeled, mármint az okot. AZ, hogy attól tartasz, okosabb lesz, mint te, az is ebből fakad. De miért érzed magad kisebb rendűnek? Vagy csak félsz a csajoktól és erre fogod. -Amúgy joggal félsz tőlük. Én csaj vagyok, de elkerülöm őket, ha lehet. és lehet. - De te döntsd már el, akarsz-e egyáltalán csajt, vagy nem? Bár, ahogy most olvasom, hogy épp ezért van kisebbrendűségi érzésed? Akkor csak szeretnél valakit. Hát tarts önvizsgálatot, írd fel papírra, milyet szeretnél, húzd ki rögtön a 2/3-át, miért szeretnéd, ehhez még írj hozzá vagy 10-et. :) Aztán dobd el a papírt, és légy nyitott, ne azon törd a fejed, ez miért nem jó, az miért nem jó, a gondolat a tett halála, tudtad? Nekem egyik fiam variál állandóan, de nem EBBEN, rögtön becsajozik a másik után, na most már van egy ideje tartósabb neki. Na, ne filózz annyit, ragadd meg a csajt, ha odaveti a sors. :)
23/26 anonim válasza:
neked olyan csaj kellne aki átveszi az irányítást, csak az "ellenálásodat" kellne leküzdenie, ami gondolom csak annyiból állna, hogy hagyod magad. :) Nehéz eset voltam én is egy ideig, aztán meg jött csőstől.. na azért nem csőstől, de mindig jött valaki. majd ahogy korosodsz lassan, de inkább gyorsabban lesz valami, ha engeded működni a lehetőségeket. Amíg nagyon akarja az ember, addig lehet, hogy sokkal nagyobb benne a feszültség és esetleg szóhoz se tudsz jutni amikor valami igazán csinos lány van melletted, de ha nem erőlteted csak hagyod, hogy alakuljon, akkor jobban összejön. Ha már meg van kettőtök között egy szorosabb kapcsolat és a lány i8s közeledne feléd, akkor már csak hagyni kell, hogy össze melgedjetek és minden kialakul, csak elindítani nehéz egy kapcsolatot. Lagalábbis így voltam én vele.
24/26 anonim válasza:
Ne add fel, sőt igyekezz!
40 felett már nem olyan jó sok minden...
25/26 anonim válasza:
Empátia rész : sajnálom hogy így alakul, biztos nehéz, stb.
Konstruktív ötlet : azt írtad nem jársz szórakozó helyre. Hát menj! Rúgj be kicsit, szerezz haverokat, rajtuk keresztül meg még tudsz ismerkedni egy csomó új emberrel. A szabadidődet ne otthon, egyedül töltsd. Szerezz be egy kutyát akit naponta kétszer leviszel mozogni. Közben is rengeteg emberrel fogsz találkozni.
26/26 anonim válasza:
Húúúúú.belehúztál ecsím rendesen.nagy esélyed van arra hogy kappan maradsz.de szerintem lehet jobb is.isten ezt akarta hát fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!