Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ha 30 évesen volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha 30 évesen volt először csók, szex nővel, két éve viszont semmi, akkor van még lehetőségem vagy adjam fel?

Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 15:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ez fura,en is ezt tapasztalom.
2016. dec. 11. 16:37
 12/26 A kérdező kommentje:
Adott esetben ha tetszik is valaki, akkor nem tudok interakciót kialakítani vele, mert mondjuk a pénzre hajt vagy adott esetben sokkal okosabb nálam, ami konfrontációk sorozatához vezethetne.
2016. dec. 11. 18:54
 13/26 anonim ***** válasza:

35 éves voltam amikor először voltam nővel,pont a szülinapomon....Ehhez képest 'csak' 4 barátnőm volt az idén akivel minden volt. Az előző években még egy magyar asztalitenisz olimpiai bajnok nővel is...) 41 vagyok.

Engem már nem ez aggaszt, hanem az hogy azt az egyet megtaláljam akivel összekötöm az életem és családunk lesz.) Bátorság!

2016. dec. 12. 03:00
 14/26 anonim ***** válasza:

Esetleg elmehetsz pszichiátriai szaksegítséget kérni. Előtte nem kell szégyellni magad, ő tudja, hogy sok ilyen problémával küzdő ember van és ő azért van, hogy az ilyesminek a megoldásában segítsen. Esetleg ad valamilyen szorongást csökkentő gyógyszert, mint pl a Paroxat. Nekem is volt olyan gondom, hogy nem mertem szóba elegyedni nővel aki tetszett mert egyzserűen nem jött ki hang a torkomon, összeszorult mindenm amikor ilyen eset adódott volna. Ami után elkezdtem szedni a paroxat-ot, szinte úton útfélem minden nekem tetsző lánnyal szóba elegyedtem és úgy jöttem ki a dologból, hogy a lány mosolyogva kedvesen vált el amikor leszállt abuszról, vagy épp felszált rá.

Szóval szakember segíthet. Másnak meg ne beszélj róla,hogy ilyenhez jársz, legfeljebb így nekünk névtelenül.

2016. dec. 12. 13:06
 15/26 anonim ***** válasza:
31%
Add fel. És jogosan szégyelled magad.
2016. dec. 12. 13:08
 16/26 anonim ***** válasza:
Bele kezdesz és te leszel a legnagyobb nőcsábász. Behozod majd két éven belül, amit elmulasztottál tizenéses korodtól kezdve! :)
2016. dec. 12. 13:09
 17/26 anonim ***** válasza:

Aztán felébredtél

2016. dec. 12. 13:10
 18/26 anonim ***** válasza:

Nem lesz az. Olyan ez mintha azt mondanád egy 30 felettinek, hogy simán nyerhetsz olimpiát két év alatt úgy hogy most tanulsz meg úszni.

2016. dec. 12. 13:12
 19/26 anonim ***** válasza:

Ha olimpiát nem is nyer, nagyon jó úszó még lehet belőle (főleg, hogy felnőtt fejjel általában értelmesebb és bölcsebb az ember, mint taknyos tizenévesként - amikor a többség először kezd el ismerkedni).

A legtöbb embernek nem 15-20 évnyi tapasztalata van párkapcsolatok terén, hanem max. 4-5 év, a többi pedig rutinszerű stagnálás. Azt a max. 4-5 évet intenzív és céltudatos fejlődéssel be lehet hozni, csak nem gyenge kifogásokat kell keresni, mint pl. "nem járok szórakozni, mert nincsenek barátaim" (--> keress barátokat, addig pedig járj el egyedül bulizni).

2016. dec. 12. 14:24
 20/26 anonim ***** válasza:
Igen csakha nem dugott ilyen sokáig annak oka van. Még ha a szex össze is jön az se jelenti, hogy egy csapásra megváltozik minden. Ezt a kérdező példája is bizonyítja. A sok negatív hatás, elutasítás, szorongás, lelki problémák olyan szinten rányomták a bélyegét a személyiségére, hogy nem, hogy jó úszó nem lesz, hanem örülhet ha nem fullad vízbe. Teljesen mindegy mikor kezdi el a csajozást mert a probléma eddig is megvolt és bő 10 évvel korábban kellett volna neki kezdeni megoldani.
2016. dec. 12. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!