Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha 30 évesen volt először csók, szex nővel, két éve viszont semmi, akkor van még lehetőségem vagy adjam fel?
35 éves voltam amikor először voltam nővel,pont a szülinapomon....Ehhez képest 'csak' 4 barátnőm volt az idén akivel minden volt. Az előző években még egy magyar asztalitenisz olimpiai bajnok nővel is...) 41 vagyok.
Engem már nem ez aggaszt, hanem az hogy azt az egyet megtaláljam akivel összekötöm az életem és családunk lesz.) Bátorság!
Esetleg elmehetsz pszichiátriai szaksegítséget kérni. Előtte nem kell szégyellni magad, ő tudja, hogy sok ilyen problémával küzdő ember van és ő azért van, hogy az ilyesminek a megoldásában segítsen. Esetleg ad valamilyen szorongást csökkentő gyógyszert, mint pl a Paroxat. Nekem is volt olyan gondom, hogy nem mertem szóba elegyedni nővel aki tetszett mert egyzserűen nem jött ki hang a torkomon, összeszorult mindenm amikor ilyen eset adódott volna. Ami után elkezdtem szedni a paroxat-ot, szinte úton útfélem minden nekem tetsző lánnyal szóba elegyedtem és úgy jöttem ki a dologból, hogy a lány mosolyogva kedvesen vált el amikor leszállt abuszról, vagy épp felszált rá.
Szóval szakember segíthet. Másnak meg ne beszélj róla,hogy ilyenhez jársz, legfeljebb így nekünk névtelenül.
Nem lesz az. Olyan ez mintha azt mondanád egy 30 felettinek, hogy simán nyerhetsz olimpiát két év alatt úgy hogy most tanulsz meg úszni.
Ha olimpiát nem is nyer, nagyon jó úszó még lehet belőle (főleg, hogy felnőtt fejjel általában értelmesebb és bölcsebb az ember, mint taknyos tizenévesként - amikor a többség először kezd el ismerkedni).
A legtöbb embernek nem 15-20 évnyi tapasztalata van párkapcsolatok terén, hanem max. 4-5 év, a többi pedig rutinszerű stagnálás. Azt a max. 4-5 évet intenzív és céltudatos fejlődéssel be lehet hozni, csak nem gyenge kifogásokat kell keresni, mint pl. "nem járok szórakozni, mert nincsenek barátaim" (--> keress barátokat, addig pedig járj el egyedül bulizni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!