Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szúr az arcszőrzete nyalásnál, milyen szakállpuhítót ajánlanátok?
Nekem is nagyon utálja a barátnőm és azt mondta ha nem borotválom le vesz egy ilyen maszkot nekem. Aztán tényleg kaptam tőle egy ilyen fekete latex maszkot amiből csak a szám meg a szemem látszik ki. Ha rajtam van és úgy nyalom akkor egyáltalán nem szúrom, meg bdsm-hez sem rossz. Csak az a baj h macerás fel meg levenni..
Ilyen h szakállpuhító ha gyakran borotválja akkor nem sokat ér. Az arra jó h meghagyja hosszabbra akkor kicsit kevésbé szúr.
Valaki azt mondta hogy a szakáll olyan mint a nőknek a műköröm. A nőknek nem jó a szakállunk, de mi ragaszkodunk hozzá.
Igazából az is kb olyasmi mint a haj.
Ha márkás mosószerrel van mosva puha marad.
De a legegyszerűbb ha már elég hosszú, akkor ugyanis elvékonyodik és megpuhul. De olyan 15 centisnél van ez...
www.africanspa.hu
Növényi olajokból készült arcszőrzet-ápolói vannak, nagyon jók! Csak ajánlani tudom.
Édesanyám párja használja, évek óta függő :)
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!