Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ha 30 évesen volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha 30 évesen volt először csók, szex nővel, két éve viszont semmi, akkor van még lehetőségem vagy adjam fel?

Figyelt kérdés
2016. dec. 11. 15:35
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Mindig van lehetőség/esély. Soha ne add fel!
2016. dec. 11. 15:36
 2/26 anonim ***** válasza:
S..d le,majd ha kell valami,ugyis az lesz,hogy jonnek sirankozni.
2016. dec. 11. 15:44
 3/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat. Igazából nagyon szégyellem magam, hogy így alakult. Nehezen is nézek az emberek szemébe, kisebbrendűségi komplexust táplálok magamba, mivel másnak sokkal korábban jött össze. Bár hozzá kell tennem, nem vagyok túl kezdeményező, ha eufemisztikusan fogalmazok. Ennek a gyökere szerintem a magammal való elégedetlenségben rejlik. Mindehhez hozzáadódik egy kissé excentrikusabb magatartás, időnként az élet apró rezdüléseire hiperérzékenységgel történő reagálás.
2016. dec. 11. 15:45
 4/26 anonim ***** válasza:
Ilyen velem is elo szokott fordulni,de olyankor inkabb elzarkozom,ha erzekenyebbe valok,mert az kapora jon az olyanoknak,akik artani akarnak vmivel.Utolso voltam
2016. dec. 11. 15:51
 5/26 anonim ***** válasza:

Én is 30 körül vagyok, és másfél éve nem volt semmi. Akkor meg csak egy csók.

Egy éve is volt de csak sima arcra puszi... még az is nagy dolognak számít.

Néha komolyan gondolkodom a fizetős változaton vagy alkalmi, vagy hosszabb periódusra afféle sugár daddy kapcsolatként. Lassan már bele fáradtam abba, hogy eredménytelenül fussak a nők, után.. nagyon frusztráló és kiábrándító, hogy mimnél jobban akarom annál kevésbé megy.

Én programozó vagyok.

Te mivel foglalkozol kérdező ?

2016. dec. 11. 15:57
 6/26 anonim ***** válasza:
Az meg nem olyan,ha fizetsz erte.:/ Csak testi szolgaltatas,semmi mas,ennyi erovel egy ures fadarabot is huzogathatnek.
2016. dec. 11. 16:03
 7/26 anonim ***** válasza:
Nem is értem hogy alakult így az életetek. Szórakozóhelyen, suliban, munkahelyen...mindenhol lehet kapcsolatot teremteni
2016. dec. 11. 16:04
 8/26 anonim ***** válasza:
Jo,hogy te ilyen pozitivan latod. En mostanaban vagy indentitaszavaros lanyokba utkozom,vagy onbecsules nulla.
2016. dec. 11. 16:19
 9/26 A kérdező kommentje:

Sajnos azt itt nem áll módomban felfedni, hogy mivel foglalkozom. Jelen pillanatban ide írok.

Szórakozóhelyekre nem szoktam egyáltalán járni, nincs baráti köröm. Inkább otthonülős vagyok.

Munkahelyen ha próbálnék is közelíteni valakihez, abban érzem taszítást. Időnként azt, mintha egy dobozba lennénk ketten bezárva, amiből nincs kitörési lehetőség.

2016. dec. 11. 16:30
 10/26 A kérdező kommentje:
Még valami. Csak akkor tudunk közös pályán lépdelni hosszan, ha van elég mozgástér. A szeretet nem rabság vagy lánc, illetve a lánc szemantikai kérdés.
2016. dec. 11. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!