Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti lefekszetek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti lefekszetek olyan lánnyal aki igazából nem is az esetetek?

Figyelt kérdés

Csak olyan lánnyal tudjátok elképzelni a szexet aki bejön, vagy egy számotokra nem vonzó lánnyal is simán dugt*k?

Akivel csak egyéjszakásotok van, vele el tudnátok a külseje alapján képzelni, hogy össze jöttök?(teljesen függetlenül a viselkedéstől)

2016. dec. 10. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#4 akkora nagy tajparaszt vagY, hogy cirkuszban kene mutogatni. Aztan ezek kiirjak azokat a kerdeseket h "miert nincs egy normalis lany se, aki szep es okos?"
2016. dec. 11. 08:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. dec. 11. 12:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Te is a 3-as kategória vagy?

2016. dec. 11. 12:47
 14/15 anonim ***** válasza:

11:

Én köszönöm, de mindig találok magamnak megfelelő lányt. Nyilván többet kefélek átlagos lányokkal (a középső kategória), mert szexre, kapcsolat nélkül ellenni velük hetekig-hónapokig ők is rendben vannak.

Életem eddigi legnagyobb szerelme, akivel 2,5 évig voltam együtt, pl külsőre is az általam leírt legfelső kategóriába is tartozott. Kívül-belül annyira kielégített, hogy nem is volt kedvem még megcsalni sem.

---

A másik, hogy nem kizárólag a külső alapján megyek bele romantikus kapcsolatba. DE AZ ELSŐ LÉPÉS BENNE A KÜLSŐ. Egy nekem nem annyira nagyon bejövő lánnyal mit kezdjek? Ha külsőre nem tetszik nagyon, akkor abból már biztos nem lesz kapcsolat.

Ha pedig tetszik külsőre, akkor az első lépés már pipa, de még belsőre lehet nem lesz oké. A kedves, aranyos, törődő, gondoskodó, házias természetű lányokat szeretem nagyon röviden. És lehet azért találni olyanokat, akik külsőre is bejönnek nagyon és belsőre is ilyenek. Akkor vagyok megvéve kilóra és olyankor nem érdekel senki más.

2016. dec. 11. 13:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Azért nincsenek nagy elvárásaim, mert mindig ki tudom őket elégíteni és nincs okom rinyálni amiatt, hogy nem jönnek össze a dolgaim.
2016. dec. 11. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!