Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek, ha az egyik egyetemi tanárnőtök megzsarolna titeket szexuálisan, hogyha lefekszetek vele, akkor nem buktat meg?
Visszajátszanám neki a titokban készült hangfelvételt, mondván ha átenged, nem fog kiderülni a kis titka. És mivel a szorgalmi időszakban is tanultam, nem hiszem, hogy gondot fog okozni a vizsga.
23/F
Én is megdugnám, mindenki jól járna.
24f
Nem voltam egyik tantárgyból sem a bukás közelében.
Egyébként meg azon gondolkoznék ilyenkor, mit tehetek. Az egyik lehetőség, hogy átmennék másik egyetemre. Nem akkora dolog a váltás, váltottam már (nem ilyen miatt természetese). A váltás mellé lehetséges, hogy elhíresztelném, hogy mit kért a tanárnő, és hogy amiatt váltottam.
Egyébként meg utánanéznék, hogy ha határozottan igazságtalan egy tanár, hova lehet menni panaszt tenni. Ragaszkodnék hozzá, hogy más szaktanárok is bent legyenek a vizsgán, és úgy ítéljék meg, tényleg meg kell-e buktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!