Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mit tennétek, ha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit tennétek, ha az egyik egyetemi tanárnőtök megzsarolna titeket szexuálisan, hogyha lefekszetek vele, akkor nem buktat meg?

Figyelt kérdés
Aztán bevallja az ágyban fekve, hogy manapság már csak úgy jut neki szex, ha megzsarolja a bukásra álló hallgatókat. A szex végén pedig azt is, hogy borzalmasak vagytok az ágyban, mert még csak a közelébe se jutott az orgazmusnak.
2016. okt. 19. 20:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Visszajátszanám neki a titokban készült hangfelvételt, mondván ha átenged, nem fog kiderülni a kis titka. És mivel a szorgalmi időszakban is tanultam, nem hiszem, hogy gondot fog okozni a vizsga.

23/F

2016. okt. 19. 20:39
 2/12 A kérdező kommentje:
Aztán még azt tanácsolná nektek mielőtt kiléptek az ajtaján, hogy keressetek fel egy pszichológust és tudjátok meg, hogy miért van olyan beteges anyakomplexusotok.
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
ezek szerint te bezavartad neki a lompost :D jol tetted
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Lány vagyok de szerintem ilyen nincs. Azért egy nő nem süllyed le erre a szintre ha mégis akkor az eléggé szánalmas és szomorún. Hamarabb csinálják ezt férfi tanárok...
2016. okt. 19. 20:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem mennék bele, szóval a kérdés részletezésében levő infók érdektelenek számomra. Onnantól kezdve minden beszélgetésünket felvenném, és ha igazságtalanul megbuktatna, vagy sikerülne inkrimináló infót szerezni, akkor irány a dékán, ill. a rendőrség.
2016. okt. 19. 20:40
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

Én is megdugnám, mindenki jól járna.

24f

2016. okt. 19. 20:41
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Izgi fantázia. :)))
2016. okt. 19. 20:41
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
ha matekból átenged azt csinálok amit akar..
2016. okt. 19. 20:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam egyik tantárgyból sem a bukás közelében.

Egyébként meg azon gondolkoznék ilyenkor, mit tehetek. Az egyik lehetőség, hogy átmennék másik egyetemre. Nem akkora dolog a váltás, váltottam már (nem ilyen miatt természetese). A váltás mellé lehetséges, hogy elhíresztelném, hogy mit kért a tanárnő, és hogy amiatt váltottam.

Egyébként meg utánanéznék, hogy ha határozottan igazságtalan egy tanár, hova lehet menni panaszt tenni. Ragaszkodnék hozzá, hogy más szaktanárok is bent legyenek a vizsgán, és úgy ítéljék meg, tényleg meg kell-e buktatni.

2016. okt. 19. 22:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Kérdező te valami kis csira vagy, aki az akázásta gerjed?
2016. okt. 20. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!